vineri

- O felie de viață - 

Cea mai cool petrecere de pensionare


Majoritatea dintre noi așteaptă cu nerăbdare ziua de pensionare când nu o să mai fie nevoie ca alarma ceasului să sune minute în șir și când vom scăpa de munca peste program sau vorbele de duh ale șefilor. Pensionarea reprezintă libertate deplină și acest lucru este un prilej foarte bun pentru a da o petrecere. Yuhu!!! Aici e treaba mea, mi-am zis!

Anul acesta școlar e ultimul pentru colega nostră, învățătoare cu o vechime de peste 40 de ani la catedră. Ne-am gândit să-i organizăm o petrecere surpriză chiar în ultima zi de școală. Înainte de a începe, însă, organizarea propriu-zisă a petrecerii, ne-am pus câteva întrebări-cheie, la care nu prea aveam răspunsuri comune nicidecum: 
* Ce temă să aibă petrecerea?
* Cine vor fi invitații surpriză (copii, nepoți, foști elevi)?
* Unde se va desfășura petrecerea? (restaurant, picnic sau chiar la școală)
Suntem conștienți că toți colegii suntem responsabili ca petrecerea de rămas-bun să fie una foarte reușită, unde toți participanții să se simtă bine și, primordial, colega viitoare pensionară să se simtă onorată pentru întreaga sa activitate, pentru toate succesele obținute și toți anii săi de muncă, la aceeași școală. 
Și pentru că nu reușeam să ajungem la un consens, am hotărât să venim fiecare cu câte o propunere și să vedem care i se va potrivi mai bine colegei noastre, în funcție de pasiunile ei.

Eu m-am gândit la o petrecere-surpriză într-un restaurant bio în București, cu specialități românești sau, poate, o călătorie culinară plină de diversitate, culoare și gust, inspirată din bucătăria internațională. Și le voi recomanda cu drag și lor o locație minunată, unde de fiecare dată am avut parte de o atmosferă intimă, am fost servită impecabil iar meniul diversificat m-a făcut să revin de fiecare dată cu plăcere pentru a încerca mereu alte retețe, fie tradiționale sau din oricare alt loc al lumii. 
Citroniers este bio-restaurantul meu preferat din București pentru că aici am beneficiat, de fiecare dată, de o experiență gastronomică desăvârșită. Având un meniu diversificat, cu specialități tradiționale dar și rețete inspirate din bucătăria internațională, restaurantul Citroniers satisface și cele mai exigente standarde ale pasionaților pentru arta culinară. Cu siguranță, colegii vor fi foarte încântați de propunerea mea și vor dori să cunoască acest restaurant. 

Citroniers este restaurantul aflat în incinta Hotelului Domenii Plaza, un loc deosebit în care oamenii se întâlnesc în momentele care le pot defini destinul - o nuntă (ca cea a verișoarei mele), un botez, o aniversare sau chiar o promovare la serviciu. De ce nu și o petrecere de pensionare?! Domenii Plaza este unul din cele patru hoteluri din lanțul Residence Hotels- singura asociație de boutique-hoteluri din lume, care vă transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat, fie că veniți într-o vizită de afaceri, fie în calitate de turist. Este, după părerea mea, locul perfect pentru a petrece clipe minunate, memorabile, împreună. Citroniers nu este doar un simplu restaurant de hotel pentru că, de fiecare dată când rămân în București, aici servesc cel mai delicios mic dejun. Meniul restaurantului este foarte diversificat iar ingredientele folosite sunt bio iar deserturile, miam-miam, sunt toate făcute în casă, de fapt, ca la mama acasă!

Și pentru ca ,,pensionatul” să nu intre în picaj, cu siguranță va fi nevoie și de un cadou, cu mesaj! M-am gândit și la acest lucru și sper să-i oferim câteva clipe de relaxare printr-un sejur într-o țară exotică, sau măcar un card la o spa, care să-i amintească că i-am urat să fie răsfățată și iubită în fiecare zi, cum a fost și până acum. M-am gândit la acest cadou pentru că Residence Hotels oferă și servicii SPA de lux, personalizate pentru nevoile fiecăruia. 
Și să nu uit de mesaj...
Articol scris pentru SuperBlog2016

Niciun comentariu: