sâmbătă

Black Friday continuă la StarShinerS! 


Sfârșitul acestei toamne este pe placul tuturor!

Pentru că vine odată cu Black Friday și reduceri pe bune la StarShinerS -site-ul preferat al femeilor elegante și frumoase!!! 

Profită și tu de aceste reduceri oferite cu generozitate și reînnoiește-ți garderoba fără să-ți golești portofelul, pentru că pe acest site nu prea ai să vezi frecvent campanii de reduceri! Anul acesta nu vei mai avea altă ocazie să cumperi la prețuri așa de mici. Eu deja mi-am comandat două minunății, ca cele de mai jos; o rochie brodată, din bumbac, lungă, cu trenă, care are în zona bustului frumoase aplicații de broderie și inserții de tul, pentru noaptea de Revelion și alta, mai simplă, dar la fel de elegantă și modernă, pentru petrecerea Crăciunului de la școală.

Perioada Black Friday la StarShinerS are loc între 18 - 20 noiembrie și între 25 - 27 noiembrie, cu reduceri de la 20% și până la mega- reduceri de până la 70 %, la toate categoriile de produse. Plus că în showroom- urile StarShinerS din Lotus Center și Shopping City Timișoara reducerile vor fi mai mari, de la 25 până la 70% reducere. 
Peste 10.000 de articole te așteaptă aici, așa că nu rata aceste mega-reduceri la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri renumite: LaDonna, PrettyGirl, Artista, Ocassion, Top Secret, StarShinerS, etc.

Pentru că am prieteni care nu au reușit să plaseze destul de rapid comanda de Black Friday și au pierdut produsele din această cauză, am să-ți dau câteva sfaturi care să te ajute și pe tine la viitoarele comenzi:
* fă-ți cont și asigură-te că ești logată când plasezi comanda. Odată ce ai trimis comanda, produsele sunt rezervate pentru tine și nu mai există situația neplăcută de a ți le ,,fura” cineva din coș.
* poți plasa comanda direct telefonic, dar ai grijă: stocurile scad rapid și e posibil să nu se proceseze comanda la fel de repede pe cât poți tu plasa comanda online.
* comenzile plasate în această perioadă vor fi livrate cu data de 21 noiembrie 2016, tocmai din cauza volumului mare de comenzi. Livrarea produselor se face din stoc iar expedierea se face în cel mai scurt timp posibil. Dacă vrei să afli, totuși, unde se află coletul tău, poți afla la numărul de telefon: 0755355355. Tot la acest număr poți apela și dacă nu te descurci sau nu ești sigură de mărimea pe care să o comanzi, un specialist te va consilia și vei reuși să plasezi o comandă care să te mulțumească pe toate planurile.
* livrarea este gratuită pentru comenzile care depășesc 300 de lei, cu primul retur gratuit. Acum, chiar că ai toate motivele să profiți de oferta unică de Black Friday.

Spor la shopping!

Grăbește-te și pregătește-ți garderoba exclusivă, marca StarShinerS, la preț de Black Friday!

Niciun comentariu: