duminică

Prinde Zorile cu Black-Friday

Se apropie Black-Friday!!! De vreo câtiva ani ziua reducerilor semnificative a devenit o tradiție și pentru retailerii online și offline din România.
Deși e o campanie împrumutată din America, la fel ca multe alte sărbători, a prins bine și clienților români. Această campanie este, de fapt, startul care se dă cumpărăturilor de sărbători și multe magazine vor veni cu promoții și reduceri substanțiale la produse electrocasnice, IT, îmbrăcăminte, etc. 
ZorileStore este o prezență obisnuită de Black Friday organizate în România. Și în ultimii ani, firma de articole vestimentare sport a organizat campanii de reducere, mărindu-și vânzările de la an la an. Magazinul a reușit să câștige încrederea publicului prin serviciile și prousele oferite, bucurându-se inclusiv de o recomandare de calitate din partea firmei Puma. Toate acestea au făcut ca așteptările clienților să fie anul acesta deosebit de mari. 
Mai sunt doar câteva zile până la campania oficială Black Friday, anunțată anul acesta pe 18 noiembrie cu reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse. Nu este exclusă posibilitatea ca și Eclipsa de prețuri de anul acesta să se organizeze timp de două week-end-uri, ca în anii precedenți.
Probabil că și anul acesta, Puma se va menține în continuare pe primul loc la vânzări. Fiind cea mai cunoscută companie multinatională de origine germană, Puma creează și produce articole sportive și casual, îmbrăcăminte și accesorii de cea mai bună calitate. ZorileStore pune la dispoziție o serie de produse durabile și confortabile care îndeplinesc chiar și cele mai mari așteptări. Și pentru că Puma promite un stil de viață mai bun prin produsele sale variate și cu adevărat calitative, abia aștept Black-Friday-ul de la ZorileStore.ro pentru că am pus deja ochii pe o pereche de ghete Puma superbe.
Sunt sigură că și ediția aceasta de Black-Friday de la Zorile nu mă va dezamăgi! N-ar fi rău dacă ai avea ceva bani deoparte și tu, deoarece Zorile sigur ne pregătește multe și frumoase surprize!

Niciun comentariu: