duminică

Tu ce-ți dorești de Crăciun, mămico?

Motto: ,,În timp ce noi ne învățăm copiii despre viață,
copiii noștri ne învață despre ce este viața”. - Angela Schwindt

Crăciunul se apropie cu pași repezi și fiecare din noi visează la cadouri minunate! Tu îți mai amintești ce daruri ai primit de la Moș Crăciun când erai mic? Nici eu, dar îmi amintesc de parcă-ar fi fost ieri, emoția și nerăbdarea cu care-l așteptam în Ajun pe moș cu daruri. Și, de fapt, ce copil nu-l așteaptă pe Moș Crăciun cu nerăbdare, visând la cadourile ce urmează să le primească?
Ei, bine, se știe că Moșul are nevoie de ajutoare pentru a afla exact, an de an, ce-și dorește fiecare în parte, fie el copil sau adult. Eee, nu mă gândeam chiar la spiriduși! De obicei, de ce să nu recunoaștem, mămicile sunt ajutoarele Moșului și, tocmai de aceea, ele nu prea au timp să se gândească și la propriile lor dorințe. Asta nu înseamnă că nu doresc și ele cadouri speciale sub brăduț.

De fapt, tu ce-ți dorești de Crăciun, mămico!?- m-a întrebat fiica mea, în timp ce pregăteam darurile pentru elevii mei. Și pentru că nu m-așteptam la această întrebare din partea ei, am zâmbit și i-am spus că nu m-am gândit încă la ceva anume. Nu știu dacă m-a și crezut...

Dar dacă m-ai întreba tu același lucru, ți-aș răspunde că nu-mi doresc nimic material de Crăciun. Dar am, totuși, o mare rugăminte pentru Moșul ăsta de Crăciun: să-mi aducă acasă toți prietenii, să-i adune de peste tot și să mi-i aducă acasă. Mi-e tare dor de ei, mi-e dor de o noapte nebună împreună, de-un chef din ăla frumos, de pomină, ca pe vremuri... Un chef adevărat, cu muzică bună, cu discuții serioase și filozofice despre curgerea timpului. Și cu dans haotic până-n zori, ca altădat/, cu muzică de petrecere, de pahar și de inimă albastră, până nu ne-om mai simți picioarele. Asta vreau eu de la Moș Crăciun anul acesta.

Și mai mi-amintesc că în gașca noastră întotdeauna eu eram responsabilă cu cadourile. De fiecare dată când era ziua cuiva, toată lumea punea bani la cadou dar nimeni nu voia să se ocupe și să cumpere sau măcar să vină cu câteva sugestii. Nu găseam mereu ceva care să se potrivească cu personalitatea sărbătoritului și apelam de fiecare dată la cadouri haioase, care-l făceau să exclame din tot sufletul: ,,WOW! Ce tare! Unde l-ai găsit!?”
Și știți unde-am găsit eu cele mai WOW cadouri!?

Am găsit cele mai speciale și diversificate daruri la Top-Cadouri.ro. Aici am văzut cadouri care pot transmite apreciere și gratitudine doar prin mesajul produsului. Ai impresia că aici lucrează chiar spiridușii Moșului, așa că este imposibil să nu găsești cadouri pentru întreaga familie.
Și pentru că se apropie luna cadourilor fii tu primul care face bucurii rudelor și prietenilor, oferindu-le cadouri de top de la....
!

Niciun comentariu: