luni

Pentru corpul tău - 2 produse de nota 10!

Am fost foarte bucuroasă atunci când PentruCorpulTau a acceptat propunerea mea de colaborare și mi-a trimis spre testare câteva produse alese de mine.
Iată ce mi-am comandat:
* loțiune tonică Essentials pentru ten normal/mixt - Garnier
* loțiune antiacneică Aknesol
* Bitter Taina plantelor fără alcool
* ceai antiadipos Sanye
* mască de păr- regenerant Gogo- Kallos

M-a surprins plăcut loțiunea antiacneică Aknesol. După ce, inițial, am folosit de 2 ori pe zi soluția, prin tamponarea zonei iritate, am constatat doar după 2 zile o ameliorare vizibilă și am redus tratamentul la una sau două aplicări pe săptămână. Loțiunea are un efect de reglare calitativă și cantitativă a secreției de seboree a pielii. Am remarcat că, după prima săptămână de tratament a scăzut tendința formării coșurilor și se limitează proliferarea bacteriilor. Așa a devenit Aknesol loțiunea acneică preferată. Care este loțiunea voastră preferată?

Al doilea produs care mi-a plăcut a fost ceaiul antiadipos Sanye, un ceai pentru combaterea obezității și celulitei, dar și pentru scăderea în greutate. Este indicat în reglarea digestiei și a metabolismului, în reglarea tranzitului intestinal și combaterea constipației, reducerea nivelului grăsimilor din sânge (scade colsterolul), scăderea glicemiei (nivelul zahărului din sânge), are efect tonic, reconfortant, detoxifiant și antioxidant datorită ceaiului verde. Eu îl folosesc de ceva vreme, am devenit fan ceai Sanye, dar nu la toate persoanele are același efect.
Eu zic că depinde de organism cum reacționează la astfel de metode de slăbit. Personal am încercat tot felul de pastile și ceaiuri, dar la mine ceaiul antiadipos chinezesc a rămas favoritul. Am reușit să slăbesc vreo 4 kg. în 2 luni și acest lucru se vede (grăsimea nu se mai depune așa ușor). 
Pentru celelalte produse puteți arunca o privire pe site! Garantez că veți fi super-încântați de prețurile afișate!

Niciun comentariu: