sâmbătă

Bloggeri de succes cu Moff

Sunt peste 50 de milioane de bloguri. 
Unele din ele trebuie sa fie bune. 

De ce nu toți bloggerii ajung să aibă succes? De ce doar o mică parte reușesc?!

Blogul reprezintă, cu siguranță, o modalitate de a câștiga și de a te dezvolta. Din păcate, această activitate nu este pentru toată lumea. Foarte mulți oameni încearcă, în zilele noastre, să-și facă o afacere cu ajutorul blogului. Însă, doar o mică parte dintre aceștia reușesc. Care să fie cauza, totuși!?

Pentru mine ,,blogăreala” este momentan mai mult pasiune. Liderii din blogosferă (iubiți sau nu) ne dau tot felul de sfaturi și de lucruri pe care trebuie să le faci și lucruri pe care să le eviți. Bune sau rele, sfaturile respective sunt acolo, atrag trafic și comentarii, pentru că blogging-ul asta înseamnă: oameni, comunicare, dezbatere și informație. Eu cred că pentru a fi un blogger de succes trebuie să știi să stârnești oamenii, să știi să scrii în așa fel încât să trezeaști în cel ce citește un sentiment, oricât de mic. Blogosfera este în continuă schimbare și pentru a avea succes trebuie să oferi conținut despre o varietate de subiecte semnificative, care sunt amplu cercetate și de actualitate. Ca blogger ai nevoie să rămâi motivat pentru a scrie pe blog pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a menține conținutul blogului tău interesant și relevant pentru cititori ai nevoie să te bucuri de lectură, să te bucuri atunci când faci cercetare, trebuie să ții pasul cu știri și evenimente curente legate de blogul tău. Și acest lucru devine mult mai ușor dacă-ți creezi un spațiu cu un design plăcut, dinamic și sigur, cu o mobila de birou practică și în același timp confortabilă. 
Biroul tău va vorbi întotdeauna despre tine. Tu alegi, însă, ce vrei să spună!
Pentru a putea reprezenta cu adevărat cartea ta de vizită, biroul  tău trebuie să capete o notă distinctivă, specifică personalității tale, care să-l facă inconfundabil. Pentru situațiile când lucrezi mai mult de acasă este recomandabil să existe o cameră, un spațiu de muncă distinct în care să te poți concentra exclusiv asupra sarcinilor profesionale dar care să fie totuși și locul în care ,,închidem lucrul” când suntem alături de cei dragi. Acest lucru este dificil, dar poate fi realizat oferind un echilibru între confort și utilitate, între rafinament și tendințele actuale. Poți alege dintr-o gamă variată de birouri office exact ceea ce ți se potrivește, mobila de birou fiind un element foarte important pentru succesul tău, menită să-ți asigure intimitate și funcționalitate la nivelul postului de lucru, prin eleganță și originalitate.

Și pentru că petrecem din ce în ce mai mult timp lucrând la calculator, nu merităm să avem un mediu plăcut de lucru? De curând am descoperit mobila de birou ,,cu personalitate” propusă de Mobilier OFFice și mi-am și găsit deja un birou pentru calculator  technology-friendly, absolut perfect pentru mine. Este un birou simplu ce conține un dulap deschis pentru depozitarea cărților, manualelor școlare, bibliorafturilor, care formează un ansamblu complet absolut necesar. Pentru simplitate și design cât mai compact unul din rafturile dulapului este și blat pentru birou. Nu-i așa că este minunat!? Dimensiunile și design-ul inteligent sunt punctele forte ale acestui tip de birou office pe care am pus ochii de cum l-am văzut.
Mulți bloggeri își pot desfășura activitatea și pot scrie oriunde doresc, nu au un loc stabil. Sper ca într-o zi să pot scrie și eu de oriunde și să pot oferi și imagini cu aceste locuri. Până atunci sper să îmi fac treaba cât mai bine în continuare de la biroul visat.

Niciun comentariu: