luni

La Salus câștigi garantat sănătate!

În ultimii ani sportul și alimentația sănătoasă au devenit două constante în viețile celor care doresc să arate, dar mai ales, să se simtă bine. Mișcarea fizică a fost dintotdeauna cea care ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici și chiar să ne îmbunătățim starea de sănătate. Exercițiile fizice ușoare, antrenamentele intense sau tehnicile inovatoare care implică atât corpul cât și mintea, toate aceste activități sunt binevenite atunci când conștientizăm câte beneficii ne poate aduce acest stil de viață. 
Salus este un centru de remodelare care oferă o gamă diversificată de activități, beneficiind și de evaluare și monitorizare corporală săptămânalămenite să motiveze cât mai multe femei să facă sport pentru sănătate și să creeze în același timp o stare de bine care să le ajute să se mobilizeze și să își recapete energia. 
Salus, cu dotări impecabile și o echipă de profesioniști, îți propune o gamă largă de servicii care să te poată ajuta să faci schimbări fundamentale în viața de zi cu zi pentru a avea un stil de viață sănătos, pentru a te învăța să ai grijă de tine și să te menții în cea mai bună formă. 
Metoda Pilates este un sistem complet de exerciții fizice prin care se lucrează corpul în întregime, de la musculatura cea mai profundă până la cea periferică, exerciții în care intervin atât mintea cât și corpul și respirația. Este o metodă de antrenament care se practică de peste 100 de ani bazându-se pe ,,coordonarea completă a corpului, a minții și a spiritului”. Această formă de gimnastică cuprinde exerciții care se concentrează pe postură, pe ținută, executate până la detaliu, având grijă ca respirația să fie corectă, beneficiind astfel asupra ,,cordonului de forță al organismului”: spate, abdomen, fesieri, înlăturând încordările de la nivelul spatelui. Poți face gimnastica Pilates între 10 și 60 de minute în fiecare zi, ca program de întreținere fizică, acesta fiind și antrenamentul preferat al multor vedete. Aceste exerciții pot fi practicate de oricine: copii, adulți sau persoane în vârstă, fiind recomandate chiar și femeilor însărcinate, pe care le învață să respire cât mai bine, la mărește concentrarea și le ajută să se mențină în formă, fiind indicate și după naștere pentru recăpătarea rapidă a tonusului.
Exercițiile Pilates făcute la Salus stimulează metabolismul astfel încât arderea caloriilor nu se oprește odată cu încetarea antrenamentului, ci continuă câteva ore bune și după. Este solicitant, dar plăcut, antrenant și relaxant în același timp, mai ales că Salus adaptează programele corespunzător cu vârsta și obiceiurile tale, ținând cont, în același timp de eventualele afecțiuni ale coloanei sau ale articulațiilor.
Pentru a te menține în cea mai bună formă pe tot parcursul anului eu îți recomand să încerci pilates Bucuresti.

Niciun comentariu: