joi


Moș Crăciun aduce cadouri speciale de la 1Dream Beauty Studio


Pentru că sunt o persoană minunată și mi-am făcut toată treaba foarte bine în acest an, Moș Crăciun mi-a făcut, mai devreme un pic, o surpriză, dăruindu-mi o ședință de înfrumusețare la un salon de cosmetică din București. Este caracteristic unei femei modul de a se preocupa de înfățișarea sa, un aspect care, de altfel, n-ar trebui neglijat niciodată. De-a lungul vieții, însă, în viața fiecăruia apar mai multe piedici iar aspectul exterior tinde să cadă pe plan secund. Totdeauna am avut grijă de corpul meu dar l-am tratat în funcție de cum mi-a dictat mintea și nu specialiștii. Am ales ca anul acesta să fac altfel: am apelat la serviciile de înfrumusețare ale salonului 1Dream Beauty Studio unde o echipă de stiliști deosebit de talentați mi-au oferit, cu pasiune și dedicare, servicii ireproșabile pe care le-au adaptat cu mare grijă dorințelor/nevoilor mele. Nu pot spune decât că sunt pe deplin mulțumită de această experiență. 
Doamnă scumpă, vrei să-i surprinzi pe cei dragi sau să întâmpini noul an cu un look inedit sau, poate, vrei doar să dai un strop de culoare părului tău, dar nu știi ce coafură ți se potrivește și nici ce se poartă iarna acesta? 1Dream Beauty Studio te poate ajuta și pe tine, cu siguranță! Îți spun că acesta este cel mai bun salon de înfrumusețare profesional dedicat în crearea de look-uri fabuloase unice, menite să ofere satisfacția și încântarea unei schimbări la care visai, poate, de mult timp. 1Dream Beauty Studio are o echipă de stiliști talentați și o gamă variată de produse de top. Stiliștii, profesioniști desăvârșiți, te vor ghida, oferindu-ți consiliere personalizată și, mai apoi, un look fresh, care să-ți scoată în evidență, nu doar trăsăturile fizice, ci și personalitatea, folosind numai produse profesionale.
Indiferent care este motivul pentru care-ți dorești o schimbare 1Dream Beauty Studio cunoaște tendințele pentru acest sezon și-ți poate oferi o gamă largă de servicii - vopsit par, manichiura semipermanenta, machiaj de zi - pentru a te simți regește în perioada sărbătorilor de iarnă. 
Profesionalismul în materie de înfrumusețare nu îl poți găsi decât într-un beauty salon care să-ți acorde înainte de orice, cuvântul de a-ți exprima dorințele și viziunea personală pentru noul tău look. Vă pot spune că 1Dream Beauty Studio este, într-adevăr, un beneficiu de care trebuie să ții cont pentru că orice altă variantă, chiar și cea pe care ai alege-o făcând un compromis în a-ți aranja singură unghiile, părul sau alte aspecte legate de cosmetică, ar putea să nu-ți confere acea strălucire de care ai nevoie la un moment dat, sau rezultatele ar putea să fie de scurtă durată și neconcludente.

Apropos, sunt doar curioasă - câte dintre voi ați fost la 1Dream Beauty Studio și care este experiența voastră legată de acest loc?

Niciun comentariu: