joi

Stalinskaya pentru români puternici

La mulți ani, români, oriunde v-ați afla!

1 Decembrie a venit în România cu soare și ...un frig de înghețau până și pietrele! Parada din capitală a durat ceva mai mult de o oră și a decurs perfect, cel puțin mie așa mi s-a părut. Am admirat evoluția avioanelor supersonice F-16 Fighting Falcoon achiziționate anul acesta, elicopterelor IAR-330 Puma ale Armatei, apoi elicopterele MI-8 și MI-17 și Europter-135 al Ministerului Afacerilor Interne și C-27J Spertan, C-130Hercules, aeronave de transport aparținând Forțelor Aeriene. S-a văzut clar că atât organizatorii, cât și participanții la paradă au evoluat frumos în comparație cu anii trecuți. A fost o paradă frumoasă, fără artificii artistice. Simțeai cum toți vitejii noștri strămoși îți curg prin vene și te înfiora tot ce auzeai și vedeai! Într-un cuvânt, a fost impresionant! Și ... frig, tare frig!
Și ca să ne încălzim, ia ghiciți voi ce ne-am pus noi în pahar când am ajuns acasă!? Nuuu ceai, că până-l fierbeam, degeram cu totul. Că doar ziua asta este pentru cei care cred în ei și fac cinste tuturor prietenilor. Așa că ne-am cinstit cu un păhărel de votkă Stalinskaya, ca să avem puterea de a o lua de la capăt cu petrecerea. Așa cum a făcut de fiecare dată, aripile de pe sticlă ne-au inspirat pe fiecare în parte, ne-a dat curaj și încrederea de a reveni în mijlocul mulțimii, pentru că mai aveam de sărbătorit ceva: doi prieteni care azi își serbează ziua de naștere! La mulți ani frumoși, Adrian și Mădălin!!!
Aaa, și să nu uit, anul acesta și Stalinskaya aniversează 20 de ani pe piața românească. Mulți ani să ne fi aproape și să ne dai curaj pentru a ne atinge toți visele!
Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Votka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul ,,Pentru cei puternici”, Stalinskaya este alături de cei care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter.
Prima mea sticlă de votkă Stalinkaya mi-a fost dăruită de cel mai bun prieten, într-un moment de cumpănă din viața mea, amintindu-mi astfel, cât sunt de puternică și că pot realiza tot ceea ce îmi doresc doar deschizându-mi cu încredere aripile. Sticla aceea stă în bar și acum, la loc de cinste, așteptându-l, bucuroasă că și-a atins scopul și mi-a dat puterea, încrederea și curajul de a mă ridica și de a-mi atinge visele. În fiecare an, de sărbători, ne sunăm și ne așternem realizările de peste an la analiză, împreună, fiecare în fața laptop-ului său, dar cu inimile atât de aproape, având alături, întotdeauna, un pahar de votkă adevărată. Și tot împreună, ne-am dat seama că adevărata putere stă în caracterul nostru, că adevărata putere este libertatea de a decide, de a alege, de a-ți trăi viața așa cum îți dorești. 

Ghiciți ce le-am cumpărat celor doi sărbătoriți? Câte o sticlă cu cea mai bună votkă, bineînțeles!!! Pentru că și ei sunt puternici și pentru că Stalinskaya este mereu alături de cei care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter. 

La mulți ani, români! 
La mulți ani, Stalinskaya!

Niciun comentariu: