luni


Beneficiile curcuminului pentru organismul uman


Denumire populară-curcumin, turmeric, șofran de India
Denumire științifică-Curcuma longa

,,Fericirea constă în primul rând în sănătate.”-George William Curtis
Curcuma longa este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul și care se cultivă în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Această plantă condimentară galbenă este utilizată de peste 4000 de ani în medicina orientală. Este folosit mai ales în bucătăria indiană drept condiment, având un gust iute-amărui, aromatic. În scop terapeutic se folosește rădăcina. Curcuma ajută la funcționarea ficatului prin împiedicarea acumulării grăsimii, ajută la elimiarea acesteia din organism. Influențează benefic sănătatea și flexibilitatea articulațiilor.
Ca antioxidant luptă împotriva radicalilor liberi, contribuie la menținerea rezistenței, fortifică organismul împotriva formării alergiilor. Ajută la funcționarea inimii, circulația sângelui, meținerea nivelului adecvat de colesterol. Are efect benefic asupra plămânilor, căilor respiratorii superioare, sistemului nervos. Se recomandă utilizarea și pentru lipsa apetitului, fiind recunoscut pentru îmbunătățirea digestiei.

Sănătatea nu este un moft, este o necesitate!
Pentru a ne asigura starea de sănătate și pentru a simți efectele terapeutice ale substanței active din turmeric ar trebui să consumăm zilnic câte un gram de curcumin. Însă rădăcina de turmeric posedă doar 3 până la 5% curcumin, astfel că ar trebui să consumăm zilnic cca 20-35 de grame de turmeric pentru a ne asigura acel necesar de 1 gram de curcumin. S-a demonstrat că această cantitate este cam mare chiar și pentru rețetele specifice țărilor asiatice/orientale, ca să nu mai vorbim de cele ale bucătăriei europene. Deoarece este o substanță greu de asimilat, curcuminul are nevoie de BioPerine pentru a se absorbi eficient și a-și realiza potențialul terapeutic. 
Astfel, cea mai sănătoasă soluție ar fi capsulele cu o concentrație de curcumin de 95% cu proprietăți deosebite asupra unui număr mare de afecțiuni. De fapt, toate afecțiunile care au la bază inflamația cronică își găsesc remediul în utilizarea capsulelor IanaLife Extract 95 Curcumin&BioPerine- cel mai puternic antiinflamtor natural, imunostimulator, imunomodulator, antitumoral, antioxidant puternic, antidepresiv.
Dacă suferi de una din bolile enumerate mai sus sau dacă vrei să-ți păstrezi organismul sănătos, prevenind aceste boli, trebuie să încerci acum aceste capsule de sănătate. Este cu siguranță cea mai bună alegere pe care o poți face! Poți găsi mai multe informații despre acest produs pe www.curcumin95.ro.
Încearcă și tu o cură de Extract95 Curcumin&BioPerine de la IanaLife și vei vedea că rezultatele fac cu adevărat diferența. Pentru un stil de viață sănătos, comandă acum!

Niciun comentariu: