sâmbătă

Lista de dorințe pentru 2017 este gata?

Ne naștem într-o familie și moștenim tiparele limitative și condiționările care au existat timp de secole în ADN-ul strămoșilor noștri. Pe baza acestei identități pe care o primim prin apartenența la o familie, începem să ne autodefinim, dintr-o perspectivă care nu onorează întotdeauna esența a cine suntem cu adevărat, în sufletul nostru.
2016 a fost cu adevărat un an bun- din toate punctele de vedere. Și, mulțumesc, 2016, pentru cum am reușit să trec prin tine, pentru cum ai reușit să treci prin inima mea și pentru tot ce ai lăsat acolo! Deci, 2016, mulțumesc și pentru lecțiile frumoase sau mai puțin frumoase pe care mi le-ai dat. M-ai învățat să-mi las inima să facă diferența între iluzie și adevăr, să las în urmă valurile iluziei și să-mi deschid toate celulele numai înspre și pentru adevăr. Am învățat, după ani de zile de lucru cu mine, cu rănile mele și cu desele încercări de reconstrucție interioară, că adevărul se simte. Și, mulțumesc, 2016, că acum întregul meu corp, celulă cu celulă, simte adevărul! Pentru că am înțeles că separarea de noi înșine, de Univers, de cei pe care-i iubim este cea mai mare iluzie de pe Pământ.
Așa că pentru 2017 vreau ca în sufletul meu să existe doar iubire, iubire care să nu facă diferențe de sex, de vârstă, de religie, de timp sau distanță. E momentul să nu mai sufăr, să nu mai separ sufletul de personalitate, mintea de inimă, ceea ce vreau de ceea ce fac și ceea ce trebuie să fiu de ceea ce sunt cu adevărat. Căci abia acum am înțeles că nu există suferință mai mare decât cea care vine din iluzia separării și nu văd că există altă scindare decât cea produsă de mintea mea.
2017 va fi anul în care voi învăța să nu mai ascult atât de mult de condiționări, ci mai mult de suflet. Și-am să-mi readuc aminte la fiecare pas să fac asta! Voi face ce vreau să fac, nu pentru că așa trebuie, ci pentru că așa simt în fiecare celulă. Și ... ceea ce se face pentru că așa face toată lumea... Ei bine, la naiba cu aceste lucruri, trebuie să le las în urmă și-am să le las în urmă și-n 2017, cu siguranță. Pentru că nu mai vreau să merg împotriva propriului suflet ci să învăț să merg de mână cu el. Să las de-o parte modul în care mă auto-abuzam și să aduc în loc compasiunea. Și-am să fac loc iubirii necondiționate, pentru că am început să simt cu adevărat ce înseamnă ,,Te iubesc pentru că ești TU!” Și voi permite lumii să mă iubească, pentru că acum simt și eu! Vreau să-mi explodeze sufletul de dragoste, de frumusețe și bucurie pentru că acum am înțeles ce înseamnă iubirea.
2016 a fost anul în care am început să aflu răspunsul... A fost un an plin de provocări, un an în care am crescut și am lăsat în urmă ceea ce știam că sunt ca să devin ceea ce îmi este menit să fiu. 
Sunt pregătită, 2017! Știu că acesta nu este decât începutul... Simt că 2017 mă va ajuta să cunosc adevărul și să-l stabilizez, mă va ajuta să devin liberă, să fiu cine am venit aici să fiu.

Niciun comentariu: