marți

Oferă-i iubitei tale un card-cadou la Nomasvello de Valentine's Day! 


Vine luna iubirii și nu știi încă ce cadou să faci iubitei tale? 

Te ajut eu, că-mi ești prieten bun! Ca să mergi la sigur și să ai parte, garantat, de-o noapte fierbinte am să-ți dau pontul cel mare: cadoul perfect de Valentine's Day este un abonament la Nomasvello! Și las-o pe ea să aleagă care parte a trupului să beneficieze de oferta ta generoasă, deși aș face pariu că știu ce zona ai dori tu să aleagă! ☺

De ce îți recomand eu Nomasvello!?
Pentru că vei merge la sigur cu ei și iubita ta va știi că ții  la ea cu adevărat. Nomasvello este lider mondial în tratamente de epilare definitivă cu IPL. În total sunt peste 1200 de centre la nivel mondial și datorită acestui lucru sunt considerați cea mai mare rețea de centre de înfrusețare din lume, specializați în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare și de bătrânețe, acnee), care utilizează lumina intens pulsată (IPL) având peste 1 milion de clienți în rețea. În Romania Novasvello a intrat în anul 2010 și în numai câțiva ani a deschis 20 de centre în toată țara: în București, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Baia-Mare, Timișoara, Arad, Iași și Ploiești.
Iată care sunt termenii și condițiile pentru abonamentele Nomasvello:
- sunt valabile numai în cabinetele de unde au fost achiziționate,
- sunt valabile 1 an și jumătate de la data la care au fost achiziționate,
- se plătesc integral înainte de începerea tratamentelor,
- sunt personale și netransmisibile,
- nu se cumulează cu alte oferte,
- contravaloarea nu se returnează 
Și pentru că No+Vello recompensează fidelitatea, la orice tratament efectuat primești gratuit cardul de fidelitate care va da startul unei relații privilegiate cu firma, pentru că la fiecare ședință de tratament, abonament și/sau produs achiziționat din Centrele No+Vello vei primi puncte cadou cu care vei putea alege variate tratamente IPL, LED sau ProSkin. Pentru că No+Vello recompensează fidelitatea ta și-ți dăruiește frumusețe!
Așa că fie că este vorba de ziua ei de naștere, Valentine's Day sau Ziua Femeii, Nomasvello te scapă de toate grijile punându-ți la dispoziție Cardul Cadou care poate fi personalizat cu servicii în funcție de necesitățile sau dorințele fiecăruia, sau poți lăsa la alegerea celui care primește cardul să decidă tratamentele de care va beneficia. 
Pentru că No+Vello șie că frumusețea este cel mai frumos cadou!

Niciun comentariu: