duminică


Aici găsești cadoul perfect de Valentine's Day! 


În curând vom sărbători ziua dragostei, unii de Valentine's Day, pe 14 februarie, alții pe 24, de Dragobete. Indiferent de zi, aceasta e ocazia perfectă pentru a-i arăta partenerului cât de mult îl iubești. 

În fiecare an, aceste zile mie mi-au dat bătăi de cap, pentru că-mi doream de fiecare dată să-l surprind plăcut, pregătind din timp o zi perfectă, doar a noastră, dar mai ales găsind cadoul perfect pentru el. 
Știți că toți bărbații adoră să primească produse de îngrijire personală. Cum anul trecut i-am dăruit un aparat de ras de la Dwyn, de care e foarte mulțumit, m-am gândit că acum să-i caut ceva asemănător, musai tot de la acest magazin, pentru că am avut numai experiențe plăcute cumpărând de aici. Transportul este gratuit în anumite condiții și de fiecare dată am beneficiat de tarife mult mai mici în comparație cu orice altă firmă de curierat.
Și pentru că la Dwyn produsele de îngrijire personală au acum prețuri promoționale și reduceri speciale, m-am gândit să caut un aparat de tuns la un preț super-avantajos, dar sinceră să fiu, nu prea mă pricep ce gamă ar trebui să aleg pentru el. 
Soțul meu poartă de ceva timp barbă și își dorește, cu siguranță, un aparat care să-i ușureze procesul de îngrijire și să-l ajute să finiseze lungimea bărbii în cel mai scurt timp dar și procesul de curățire. 
La Dwyn am găsit un aparat de tuns barba si mustata de la Remington, cu acumulator, lame de titan, funcție de aspirare, negru/albastru care pare să fie exact ce-i trebuie soțului meu. Aparatul dispune de două atașamente pentru sistemul vacuum care aspiră părul tăiat într-un recipient și evită blocarea și înfundarea trimmer-ului; dar și de un accesoriu obișnuit pentru finisarea perfectă a bărbii. Trimmer-ul mare poate fi folosit împreună cu pieptenul atașat care asigură astfel o nivelare perfectă a lungimii părului, în timp ce timmer-ul pentru detalii este ideal pentru definirea conturului și a zonei mustății.
Cu siguranță soțul meu va fi încântat și de lamele de titan avansat care îi va oferi rezultate optime pentru un look impecabil și fără prea mare efort, plus că aparatul vine la pachet cu o husă de depozitare, foarte folositoare, de altfel, pentru că el călătorește foarte mult din cauza job-ului.
Voi ce cadouri ați pregătit pentru cei dragi!?

Niciun comentariu: