sâmbătă

Cine iubește, dăruiește!

Suntem în luna iubirii și toți avem deja câteva idei prin care să ne surprindem în mod plăcut partenerul sau partenera. Dacă vă doriți să petreceți de Valentine's Day o seară ca-n filme trebuie să vă gândiți, însă, la un cadou special. 
Chiar dacă nu întotdeauna se recunoaște, toată lumea se gândește la sex, ba chiar există unele persoane care se gândesc mai mult decât practică. Și asta nu e un lucru rău, neapărat. Se știe că sexul te eliberează de stresul de peste zi și că tot ce ar trebui să faci este să te lași în voia plăcerii pentru a te deconecta. 
Dacă vrei să-ți încânți partenerul de Valentine's Day și să-i oferi o noapte de neuitat, trebuie să te gândești, totuși, la ceva inedit: poate la niște jucării sexuale, de exemplu. Cu siguranță vei beneficia, la rândul tău, de plăcerile unei astfel de nopți. La Sex Shop Erotic24 vei găsi tot ce este necesar pentru a avea o viață sexuală împlinită. Se știe că o persoană își poate explora mai bine sexualitatea cu ajutorul jucăriilor sexuale. Dacă îți este greu să obții orgasm cu partenerul, jucăriile sexuale sunt un mod prin care poți face acest lucru, te va ajuta să ai orgasm mai ușor și îți îmbunățățește categoric viața sexuală. În plus, jucăriile sexuale pot fi folosite și pentru autosatisfacere, când partenerul nu este lângă tine. În concluzie, putem spune că jucăriile sexuale condimentează o relație sexuală. 
Popularitatea acestor jucării este într-o continuă creștere. În comerț există diferite tipuri care se potrivesc tuturor intereselor și preferințelor. Specialiștii au remarcat că jucăriile sexuale pot oferi sănătății beneficii importante, utilizarea regulată a acestora influiențând organismul într-o multitudine de moduri pozitive , atât fizic  cât și psihic. Un număr destul de mare de jucării sexuale sunt disponibile atât pentru bărbați cât și pentru femei oferind o serie de beneficii terapeutice. Bărbații care suferă de probleme de erecție sau cu senzații tactile la nivelul penisului scăzute pot obține o serie de avantaje în urma utilizării jucăriilor sexuale specifice. La femeile care folosesc vibratoare este stimulat fluxul local de sânge. În afară de plăcerea sexuală, aceste jucării îmbunătățesc starea de sănătate a organismului prin eliberarea de hormoni ce oferă organismului o stare de bine în timpul orgasmului. Bărbații și femeile care au libidoul scăzut au constatat că viața lor sexuală s-a îmbunătățit atunci când au folosit diverse jucării sexuale. Jucăriile sexuale pentru bărbați care masează prostata pot determina un orgasm de prostata- eliminându-se din prostată, lichidul prostatic vechi. Cu ajutorul jucăriilor sexuale, și la bărbați se îmbunătățește fluxul local de sânge. Toate aceste beneficii oferite sănătății demonstrează că jucăriile sexuale susțin dezvoltarea generală a sănătății unei persoane. 
De exemplu, cercetătorii în domeniul sănătății sexuale din întreaga lume au concluzionat că femeile care folosesc lubrifianți sexuali atunci când fac sex au parte de un nivel crescut de satisfacere și plăcere.  Cu toate că se pot găsi foarte ușor în comerț, lubrifianții nu sunt foarte cunoscuți. Rolul lor este unul deosebit de important în atenuarea durerii, intensificare plăcerii și menținerea pentru mai mult timp a actului sexual. Există mai multe feluri de lubrifiant. Majoritatea sunt pe bază de apă, ulei sau silicon și au diverse arome. Cei pe bază de apă se potrivesc oricărui tip de sex, fiind compatibili cu orice variantă de prezervativ, nu au miros, nici gust și sunt ușor de curățat, în schimb cei pe bază de ulei mineral sau vegetal sunt cremoși și necesită folosirea unor prezervative care să nu fie confecționate din latex, dușul fiind absolut necesar pentru curățare.
În zilele noastre sunt tot mai multe persoane nonconformiste care folosesc în mod obișnuit jucăriile sexuale. Tu te numeri printre ele?Ce jucării sexuale folosești de obicei?!

Niciun comentariu: