sâmbătă

Ținute StarShinerS care-l vor cuceri de Valentine's Day


Marea sărbătoare a îndrăgostiților se apropie cu pași repezi și dacă aveți nevoie de sugestii de outfit-uri cu ajutorul cărora să fiți hot în această zi, ați ajuns exact unde trebuia. Nu te panica! Știi și tu că anul acesta transparența, pielea, catifeaua și pantofii cu toc sunt must-have-urile seducției. La StarShinerS am găsit cele mai frumoase rochii damă pentru toate mărimile, materiale diverse și de calitate la prețuri excelente. Alege cu încredere una din ținutele de mai jos și, cu siguranță, nu vei da greș! 
Hainele transparente sunt în tendințe. Arată-i că știi să le porți cu stil! Ținutele transparente sunt destinate celor ce se simt extrem de confortabil în propria piele.  Toate materialele transparente sunt foarte pretențioase, de aceea trebuie să te asiguri că sunt de foarte bună calitate, pentru un aspect impecabil. Mizează pe culori închise precum negrul sau bleumarinul. Nu trebuie să exagerezi nici cu accesoriile impozante! Dacă ai ales să porți o ținută transparectă, las-o să fie centrul atenției. Alege bijuterii discrete iar pentru pantofi alege modele clasice, minimaliste. Ideal ar fi ca părul și make-up-ul să rămână natural, într-o zonă cât mai lejeră, pentru perfecta completare a look-ul tău sexy.
Hainele din piele par să nu demodeze niciodată. Dacă vrei să fii cea mai stilată în această zi de sărbătoare trebuie să porți și tu una din combinațiile vedetă ale evenimentelor mondene: animal print și piele neagră. Nu contează pe ce piese se regăsesc cele două elemente-este foarte modern să le combini în aceeași ținută, fie ea casual sau de seară. Vei vedea că nimic nu va fi mai trendy și stilat, în același timp! Poți să mai combini o pereche de pantaloni din piele cu un top animal print- o cămașă vaporoasă sau o jachetă. Nu uita că și pantofii animal prin sunt încă la modă. Pentru un look îndrăzneț, nu ezita să combini jacheta de piele, o rochie cu imprimeu leopard și o geantă cu imprimeu piele de șarpe.
Catifeaua este unul din cele mai nobile materiale. și-a păstrat până în zilele noastre farmecul și seducția, fiind un simbol al luxului și al nobilimii. Achiziționarea pieselor din catifea nu vor fi niciodată regretate pentru că-și vor păstra valoarea cu trecerea anilor, putând fi reinterpretată cu fiecare purtare și cu fiecare sezon. Catifeaua este un material clasic care adaugă pe loc ținutei tale un aer elegant și care poate scoate în evidență cele mai simple și banale haine din garderobă. Ai observat și tu că toate femeile au o alură specială, sofisticată, atunci când poartă catifea. O rochie bine, o  aleasă îți poate transforma silueta, punându-ți în valoare formele, mascându-ți imperfecțiunile. Rochiile negre din catifea elastică ce urmează senzual linia corpului sunt rochiile perfecte pentru cocktail-uri. Pentru o seară specială de Valentine's Day îți recomand, însă, rochițele și bolerourile din catifea elastică. Fac furori anul acesta și pantalonii din catifea, care se regăsesc la StarShinerS într-o varietate de modele, de la cei pană până la cei evazați și se pot asorta cu ușurință la orice- bluze lejere din mătase sau satin, cu mâneci din voal transparent. Ai mare grijă, totuși, pentru că patalonii din catifea încarcă silueta. Dacă nu ești mulțumită de coapsele tale, evită să alegi pantalonii, alege oricare altă piesă vestimentară din catifea, dacă adori acest material.

StarShinerS este cel mai vizitat magazin online de rochii seară cu peste 250.000 de cliente fericite. Descoperă și tu cele 2500 de modele și alege acum rochia potrivită cu care-l vei cuceri de Valentine's Day!

Niciun comentariu: