sâmbătă

Participă și tu la campania BlogMărțișor 2017 inițiată de BlogAwards


BlogAwards este primul site românesc care a reușit să facă legătura între bloggeri și companii prin intermediul campaniilor și al concursurilor. Cu ajutorul acestei platforme advertiserii își promovează produsele sau serviciile în Social Media. 
Dacă îți place să scrii despre prietenie, familie, iubire, frumușețe, modă, etc. acceptă provocarea și participă și tu la campania BlogMărțișor 2017. Această campanie nu condiționează bloggerii să participe la o campanie anume, ci oferă premii deosebit de utile și interesante celor care participă la majoritatea concursurilor individuale din cadrul acesteia. Orice blogger poate participa, însă, la oricare dintre campaniile individuale din cadrul BlogMărțișor- la una, două sau la toate campaniile și poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii. 

BlogMărțișor 2017 va avea cel mult zece concursuri iar premiile vor fi acordate de câtre sponsorii fiecărei campanie individuală, în termen de 30 de zile de la finalizarea jurizării.
BlogAwards a pregătit gadget-uri deosebit de utile ca premii-mărțișoare bloggerilor clasați pe primele 10 locuri ale clasamentului final: mouse wireless, smartwatch, selfie-stick, set căști, etc.

Grăbește-te! Dă startul primăverii pe blogul tău! BlogMărțișor deja a început!
 

Niciun comentariu: