marți

Cupidon ți-a pregătit o mulțime de brățări de care să te îndrăgostești


Este cu adevărat luna iubirii pentru că în februarie s-au îngrămădit nu una, ci două sărbători cu inimioare, felicitări și ciocolată: occidentala Valentine's Day și tradiționalul Dragobetele. Îndrăgostiții își fac cadouri din cele mai diverse, celebrând astfel iubirea uriașă ce-i leagă. Dragostea, de fapt, se poate exprima oricând și sub orice formă, dar văd oameni demostrând parcă mai profund în aceste zile afectiunea față de cei dragi- familie, prieteni, iubiți. Bineînțeles că m-am pregătit și eu pentru a le arăta celor dragi cât de mult înseamnă prezența lor în viața mea.

Numai că anul acesta am vrut să fiu un picuț mai altfel, am lăsat deoparte inimoarele și felicitările cu ursuleți sau pisicuțe. Cupidon m-a ademenit cu împletituri mistice handmade care promit unirea cu universul prin magia pietrelor și puterea cristalelor. Am luat, deci, pentru fiecare persoană dragă mie: soț, prieteni, frați, surori, colegi; câte o brățară Shamballa. Sună frumos, nu?! Misterios și cool totodată! Tocmai aceste cuvinte puse laolaltă m-au convins și pe mine! ☺ Glumesc, desigur! De fapt, am ales aceste brățări pentru că simbolizează pacea, fericirea, liniștea, plenitudinea dar, mai ales, unitatea spirituală. Se spune că purtând aceste brățări magice vei fi apărat de rele, echilibrat, vei atrage doar energii pozitive și vei avea gânduri frumoase. Dăruind aceste brățări celor dragi, am vrut să le arăt cât de mult înseamnă fericirea lor pentru mine! Cu siguranță, cu ajutorul brățărilor Shamballa poți să sărbătorești întotdeauna dragostea, nu numai azi, tocmai pentru că sunt talismane norocoase. 

Am căutat pe net astfel de talismane lucrate cu pasiune, inspirație și creativitate, confecționate din pietre naturale, semiprețioase care, pe lângă aspectul plăcut pe care-l au să influiențeze spiritul și întreaga viață în bine. Am găsit destul de ușor calitate și diversitate (peste 500 de modele) pe site-ul https://brățări-handmade.ro, un magazin cu modele unicat și toate mărimile disponibile, pentru toate ocaziile, lucrate cu deosebită atenție la detalii. Materialele folosite sunt de calitate premium, materie primă de cea mai bună calitate. Ceea ce m-a convins să aleg acest magazin a fost posibilitatea personalizării pietrelor și culorilor după preferințele fiecăruia.
Alege și tu să personalizezi pentru cei dragi bratari pietre semipretioaseAici este locul unde, cu siguranță vei descoperi, cu ajutorul cristalelor, magia vieții și totodată ele te vor face să conștientizezi cât de măruntă este partea materială în comparație cu spiritualitatea. 


Spre surprinderea dar mai ales bucuria mea, am găsit o colecție impresionantă de bratari barbati care, nu doar că se potrivesc oricărui stil vestimentar, dar au și proprietatea de a schimba starea de spirit a acestora și de a le încuraja meditația. Toate brățările sunt confecționate manual, din pietre semiprețioase, fiind gândite și create special pentru bărbați puternici și hotărâți care vor să-și pună în valoare personalitatea. 

Am ales pentru prietenii mei din străinătate câte o brățară tricoloră, inedită, din colecția de bratari piele, realizate manual din șnur nylon în trei culori și piele Napa originală (culoare neagră). Va fi cel mai frumos cadou pentru prietenii mei care-și iubesc țara și tricolorul.

Atracția acestor brățări nu stă numai în designul lor atrăgător și unic. Acestea exercită o influență pozitivă asupra purtătorilor, în funcție de culoare, de materialele din care sunt confecționate și de tipul de împletitură folosit la construcția brățării. Alege și tu să porți brățări handmade care să-ți stimuleze simțurile și care să instige curiozitatea tuturor celor din jurul tău, în timp ce ție îți vor aduce o serie de beneficii spirituale și te vor ajuta să-ți găsești echilibrul interior.

Niciun comentariu: