luni

Pizza Roulette - meniu de gașcă


Cine nu iubește pizza?!

Este mâncarea preferată a copiilor și una din cele mai populare mâncăruri din lume. Dacă ar fi să alegem mâncarea cea mai iubită din întreaga lume, eu cred că pizza ar ocupa unul din primele locuri. Deși nu mănânc foarte des pizza (kilogramele mele în plus sunt de vină), îmi place foarte mult și iubesc ,,versatilitatea” pusă pe tavă atât de natural și artistic.

Pizza a fost mereu prietena mea

Știi cum se spune, oamenii mai dezamăgesc, pizza e eternă! 
Pizza este perfectă în orice moment al zilei și ideală pentru petreceri. Dacă te gândești să dai o petrecere acasă sau îți vin câțiva prieteni în vizită, neanunțați, pizza va fi mereu alegerea ideală pentru o gustare delicioasă, rapidă și sățioasă. Pizza e perfectă la micul dejun, prânz sau cină, chiar și la 3 noaptea, parol! Pizza e perfectă! Și va fi mereu acolo pentru tine, la orice oră, pentru că pizza este cel mai bun prieten al omului gurmand!!!

Provocarea de la Oliviera

Un restaurant din București a lansat recent o campanie super interesantă: strângi toată gașca la tine și comanzi câte Pizza Roulette crezi că puteți mânca. Oliviera.ro ți-a pregătit o surpriză specială: una din feliile pizza-ei va fi foarte, da' foarte, foarte iute. Sper să nu fii tu cel care nimerește felia buclucașă! Distrează-te și acceptă și tu provocarea! Filmează-l/ sau fotografiază-l pe ,,norocos” și urcă pe Facebook sau Instagram fotografiile sau clipurile video cu hashtag-ul #PizzaPartyOliviera și vei avea ocazia să câștigi premii interesante și iuți. Dacă vrei să vezi cum se joacă Pizza Roulette amuză-te și tu, privind clipul: 

Zâmbete, pizza, prieteni, timp  

Mi-aș dori să stau la masă cu Ionuț (bunescu.ro), cu Cristinica (bazavan.ro), cu Marius (blogatu.ro), Cristian (piticu.ro), Nicolette (Nicolette Mason's Diary), Gaby (Gabyfresh) sau Vali (zoso.ro), să învârtim o pizza specială, să râdem și să povestim despre prietenie, despre frumusețe, despre gadget- uri sau politică. Despre noi.

Deci, ce spuneți, prieteni, comandăm!?

Niciun comentariu: