marți


Dilema viitoarelor mămici 


Când cumperi pătuțul pentru bebeluș?

Decorarea spațiului destinat bebelușului este unul dintre primele lucruri pe care părinții au tendința de a le face până la venirea pe lume a acestuia. Există câteva lucruri obligatorii de care orice nou-născut va avea nevoie atunci când va veni de la spital, acasă. În primul rând fiecare copilaș are nevoie de un loc unde să doarmă, așa că alegerea unui pătuț este cel mai bun start. Pătuțul este, de fapt, una din achizițiile cele mai importante pe care părinții le fac pentru bebelușul lor. Orice părinte știe că în pătuț copilul își va petrece foarte mult timp, mai ales în primele luni de viață, deci trebuie să căutăm pătuțuri pentru bebeluși care să fie în același timp solide dar mai ales sigure și spațioase, pentru că cel mic va petrece cel puțin 24 de luni acolo. Astfel că un pătuț cu o saltea potrivită reprezintă cea mai bună primă alegere pe care ar trebui să o faci. Alege să o faci cum trebuie!

Cum ne dăm seama că pătuțul este cel potrivit?

Multe viitoare mămici își pun această întrebare când vor să cumpere pătuțul pentru bebelușul lor. În primul rând veți ști că ați făcut alegerea potrivită doar după ce micuțul îl va testa. Ce trebuie avut în vedere, totuși:
*fiți atenți la greutatea suportată de pătuț.
*pătuțul trebuie să ofere confortul necesar;
*să fie suficient de înalt pentru a oferi siguranța copilului;
*să fie ajustabil;
*să aibă o parte glisantă, pentru a putea ajunge cu ușurință la copil în primii ani de viață.
Pătuțurile pentru bebeluși trebuie alese cu mare grijă. PeBebe.ro este un magazin online unde veți găsi o varietate mare de pătuțuri create în special pentru siguranța și confortul celor mici, pentru dezvoltarea lor armonioasă și o copilărie inedită. Pe lângă pătuțuri, aici veți găsi tot ce vă mai trebuie pentru micuții bebeluși (biberoane, suzete, sterilizatoare, cărucioare, scaune masă, balansoare, jucării), dar și pentru confortul și sănătatea viitoarele mămici (pompe, tampoane, apărători pentru sâni). PeBebe.ro are produse accesibile pentru toți părinții, produse variate, de calitate, care satisfac exigențele celor mici.

Voi cum și când alegeți pătuțul copilului?!

Niciun comentariu: