marți


Surprinde-l cu un cadou pe placul lui!


Nu știi ce cadou să-i iei iubitului, soțului, prietenului, colegului sau vecinului?! Îți arăt eu că nu e chiar așa complicat precum pare!
Și sper că nu te gândești iar la cămăși și cravate... Renunță la ideile de cadouri clasice! Poate e bine anul acesta să încerci și altceva, care să-i și bucure! 
Știi că bărbații iubesc gadget-urile pentru că în sufletul lor vor fi mereu niște copii. Ei adoră cam tot ce este la modă în domeniul tehnologiei, de ce să nu profiți de ocazie și să-i faci cadoul perfect?
Dacă nu știi ce și de unde să alegi și vrei să te inspiri de undeva, știu eu locul perfect- Testarea e o emisiune care îți oferă informații despre cele mai noi și utile gadget-uri la modă. Cu siguranță vei găsi aici multe dispozitive utile care să-ți facă cu ochiul. Vlogger-ul Blogatu, realizatorul emisiunii, are o serie impresionantă de review-uri și unboxing-uri foarte interesante și care te vor ajuta cu siguranță în alegerea cadoului perfect. Vei observa că el prezintă gadget-urile într-o manieră simplă, evitând exagerările și detaliile fără importanță, oferindu-ți exact informațiile de care ai nevoie pentru a te decide dacă ai sau nu nevoie de acel produs care te interesează (caracteristici pricipale, utilitate, preț). 
Am observat că majoritatea review-urilor sunt pentru gadget-urile Allview, un brand autohton care reușește să ofere cel mai bun raport calitate-preț pentru produsele comercializate. Aici am găsit eu cadoul perfect pentru prietenul meu: un Allwatch S de la Allview care se sincronizează cu telefonul printr-o aplicație dedicată, monitorizează ritmul cardiac, înregistrează rezultatele pentru 24 de sporturi diferite, monitorizează somnul, afișează notificări social media, apeluri, mesaje, notificări smartphone, e-mail.
Numai aici vei găsi gadget-uri special selectate pe care le poți transforma în cadouri perfecte pentru cei dragi. Urmărește-l pe Blogatu în emisiunea Testarea și vei alege, cu siguranță, cel mai potrivit cadou pentru bărbații pe care vrei să-i faci fericiți!

Niciun comentariu: