luni


Blogal Initiative și campaniile pentru bloggeri


Blogal Initiative a pus umărul la dezvoltarea blogosferei locale prin campanii cu teme diverse și premii deosebit de tentante, cu scopul de a demonstra beneficiile aduse de social media companiilor. A derulat campanii prin intermediul bloggerilor care fac parte din această inițiativă, a promovat social-media în rândul companiilor/ brandurilor, în special cele din țară, prin derularea unor campanii test și prin explicarea beneficiilor unor astfel de campanii pentru compania/brandul respectiv. A promovat bloggerii care sunt parte a acestei inițiative în rândul agențiilor de PR, de media sau de adversiting, precum și în rândul departamentelor de comunicare și marketing ale companiilor. A realizat întâlniri prin țară unde au adus la discuții bloggeri, reprezentanți ai agențiilor și reprezentanți ai companiilor/brandurilor.
Sunt blogger și particip la campaniile Blogal Initiative doar de vreun an. Pentru că tuturor ne place să fim activi (oricât de leneși sau pasivi la ce se întâmplă în jurul nostru am fi, unii dintre noi), cu siguranță există o activitate care să ne facă plăcere. Am observat că unora le place să se implice în activitățile cotidiene în timp ce alții preferă să lase să treacă pe lăngă ei, oportunități diferite de a se implica într-o activitate. Eu am hotărât să mă implic tocmai pentru că implicarea, în fond, este plăcerea de a scrie. Și scrisul este, știe toată lumea, arma cea mai puternică a unui blogger. 
Mulțumesc, Blogal Inițiative pentru că prin toate campaniile pentru bloggeri la care am participat am învățat să scriu și altfel (advertoriale, recenzii, testarea unor produse). 

Niciun comentariu: