joi

Casa cu prieteni


Pentru mine, scrisul este o pasiune. Viața se învârte în jurul îndeletnicirilor noastre zilnice. Și-n tot acest amalgam de provocări, sursa mea de destindere este scrisul- oaza mea de liniște, marea evadare în propriul meu univers. Este important pentru sănătatea noastră psihică, mai ales, să desfășurăm cât mai multe activități care să ne facă plăcere.  Pe mine scrisul mă face să mă detașez de problemele de zi cu zi, să mă simt liberă și relaxată, să-mi refac forțele. DA, sunt un om cu blog. Scriu cu drag și multă pasiune. Nu fac reclamă, n-am strategii, nici proiecte online. Scriu de plăcere, pentru prieteni și despre prieteni. Unii din ei, cu foarte multe proiecte și strategii! :D 
Și știi ce mi-ar plăcea mult de tot?! Ca toată lumea mea online să devină reală! Și prietenii mei să-mi fie aproape. Pentru că aș avea, bineînțeles, și-o casă primitoare în care toți prietenii să se simtă ca acasă. Din miile de proiecte case moderne, de vacanță, duplex-uri, etc. existente pe piață, mi-aș alege, cu siguranță, o casă mare, foarte mare, fără bucătărie, fără dormitoare, fără living-uri cu șemineu sau sufragerii cu candelabre regale... Și știi de ce?! Pentru că nici acasă la mine, pe blog, nu veți găsi articole extravagante, complexe și rafinate ci, mai degrabă, vă veți regăsi pe voi înșivă, fără alte artificii sau înflorituri. Pentru că voi, dragii mei prieteni, sunteți BLOGUL. Despre voi povestesc și cu voi îmi împart articolele. Nu pot spune că blogul meu este nișat. Tocmai pentru simplul motiv că voi aveți pasiuni, aptitudini și specializări multiple și nouă ne place să vorbim des despre ele. Mi-aș dori însă, o casă care să semene cu blogul meu... (cine nu și-ar dori!?)... ea ar avea, pesemne, o singură cameră uriașă, cu multe ferestre luminoase și, cu siguranță, un acoperiș prin care să privim cu toții, fascinați, constelațiile în miez de noapte. 

Se spune că o locuință primitoare este aceea care are niște gazde pe măsură, care te fac să te simți bine încă de la intrarea pe poartă și până la finalul vizitei tale. Sper, numai, ca de fiecare dată când ai intrat în ,,casa” mea, să te fi simțit așa cum m-am simțit și eu: binecuvântat! Și-mi doresc ca această casă să fie locul unde tu să te simți în elementul tău, unde să te poți odihni și relaxa după o zi de muncă, de fapt, mi-aș dori să devină acel minunat așezământ în care viața ta să devină o poveste vie, în care unul din rolurile principale să-l joci chiar tu, prietene. 

Eu îmi iubesc ,,casa”, și-ți spun că oricât de straniu ți s-ar părea, o ,,casă” simte dacă e iubită sau nu. Energia voastră își pune zilnic amprenta asupra acestui spațiu. Atunci când o persoană are iubire în suflet iubește și viața, și oamenii, ba chiar și ,,pereții” casei în care locuiește. Și pentru că voi toți aveți suflete curate și minunate, casa mea este la fel.
WOW! Și-ți dai seama? Cum ar fi să am o casă reală care să-mi semene perfect cu blogul?! Și, acum, pe bune! Cine s-ar încumeta să-mi facă un proiect de casă identic cu cel din visele mele?

Dacă stau bine și mă gândesc, tot eu am să vă dau și răspunsul! Datorită prietenilor mei de la AIA Proiect oricine poate beneficia de servicii de proiectare rezidențială completă (arhitectură, structură, instalații) sau de amenajare/reamenajare, oriunde ți-ai dori să amplasezi casa visurilor tale. Fie că este vorba de proiecte pentru case moderne, de vacanță sau duplex-uri, AIA Proiect oferă proiectul complet pentru orice clădire asigurând respectarea cerințelor impuse de funcțiunile și fluxurile tehnologice specifice fiecărei situații de proiectare, integrând în proiect, echilibrat și armonios, atât componenta de arhitectură cât și pe cea de inginerie (structuri, instalații) și management. Specialiștii AIA Proiect țintesc standardul de calitate dorit de beneficiar și respectarea tututror cerințelor impuse de legislația în vigoare.

Fiecare din noi își dorește o casă frumoasă, deosebită. Casa mea ar fi de nota 10, pentru că voi, prieteni, sunteți la fel! 
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu: