miercuri

Tabăra perfectă pentru copilul tău


Taberele educaționale îi ajută atât pe cei mici cât și pe adolescenți să-și dezvolte abilitățile sociale într-un mod atractiv și relaxant, să interacționeze cu cei din jur, ca parte integrată a unui colectiv. Taberele reprezintă un stimul important în procesul dezvoltării personale și deasemeni, prin facilitarea contactului direct cu alte culturi și obiceiuri, deschizând noi orizonturi pentru participanții aflați la începutul călătoriei în universul cunoașterii.  
Dacă ai un copil care-și dorește foarte mult să studieze în străinătate dar ți-e teamă că nu se va putea acomoda cu sistemul de învățământ, cu atmosfera internațională de studiu, cu mediul de-acolo, îți spun că pentru o astfel de situație, cea mai bună soluție o găsești pe edutabere.ro. Vă fac recomadarea aceasta pentru că anul trecut am fost și noi în aceeași situație: nepoțica mea își dorea foarte mult să studieze la un colegiu renumit din Marea Britanie. Nu știam însă dacă fata se va acomoda la condițiile/ stilul de predare al cursurilor, dacă reușește să se obișnuiască cu limba vorbită sau cu mediul de-acolo. Am hotărât că o tabără educațională este exact ce-i trebuia fetei pentru a se hotărî definitiv.

EduTabere, cu cei 24 de ani de experiență în consultanța educațională pentru studii în străinătate, este o variantă excelentă pentru tinerii care vor să-și continue studiile în străinătate, tocmai pentru că 98% din aceste tabere sunt organizate în campusurile liceelor și universităților de elită din străinătate. Cu peste 300 de destinații, cu tabere individuale și de grup, pentru vârste între 3 și 65 de ani, EduTabere dispune de programe variate academice, recreative, tematice/ vocaționale sau mixte în limbi de circulație internațională (engleză, franceză, spaniolă, germană, japoneză, chineză, olandeză, rusă, arabă, etc), cu sprijin și monitorizare permanentă pe toată durata procesului de înscriere, studiu și călătorie.

Nepoata mea a fost foarte încântată de programele și activitățile taberei recreative de limba engleză de la Bradfield College și a convins-o și pe fiica mea să facă la fel.  Am ales aceleași programe și activități ce îmbină atât de armonios cursurile de limbă străină cu profesori nativi, cu interacțiunea cu elevi din întreaga lume și vizitele culturale. Cu siguranță aceste activități o vor ajuta și pe fiica mea să-și transforme visurile în oportunități internaționale.

Niciun comentariu: