duminică

Începe primăvara bloggerilor la BlogAwards

Dacă ești blogger și-ți plac competițiile, cu siguranță nu vei lipsi nici de la acest eveniment, în primul rând pentru plăcerea de a comunica cu oamenii din breaslă cu care, între timp, poți lega și prietenii frumoase, așa cum mi s-a întâmplat și mie.
În perioada 23 martie- 15 mai vor fi publicate pe BlogAwards campanii la care pot putea participa bloggeri în funcție de cerințele fiecărui concurs în parte. Pe lângă premiile aferente oricărei campanii, se vor oferi și alte cadouri tentante primilor zece bloggeri situați într-un clasament realizat chiar de reprezentanții Blogatu.ro. Aceste premii constau în gadget-uri sau accesorii utile oricărui blogger: smartphone, tabletă, ochelari VR și multe alte produse.
Această campanie este cel puțin la fel de incitantă ca majoritatea celor de la BlogAwards. De ce scriu despre asta și de ce-ți spun că nu ar trebui să lipsești de la un astfel de eveniment, dacă ești blogger? Am mai spus-o și nu este frumos să mă repet: ai ocazia să cunoști oameni frumoși din acest domeniu, poți înțelege mai ușor mecanismele care fac ca propriul blog să poată deveni la un moment dat business-ul tău, îți poți îmbogăți experiența social-media, etc. Motivele sunt, cu siguranță, mai multe iar campaniile deja active pot fi un bun ghid în acest sens.
Nu-ți mai rămâne decât să scrii despre acest eveniment până la 1 mai și să intri cu dreptul în competiție! Eu am făcut-o deja! 
Succes!!!

Niciun comentariu: