joi

Aurora din Mamaia


Astăzi, împreună cu fiica mea am făcut rezervări on line pentru concediul din vară. Am căutat un hotel la mare, bineînțeles. De data aceasta, n-am mai susținut că vreau să plec afară, din cauza experienței de anul trecut, deși fiica mea mă atenționase... Și mi-am dat seama, cam târziu, recunosc, cât adevăr este în zicala: vai de părinții care n-ascultă de copii... 
Să vă spun în câteva cuvite despre experiența mea. Anul trecut, fiica mea a ales să-și facă concediul la mare, în România în timp ce eu am preferat să merg în Bulgaria, dar pesemne că mă săturasem de bine... pentru că de doi ani la rând, alesesem Mimosa - Nisipurile de Aur. Anul trecut am vrut să încercăm și-un hotel de pe plajă și m-am oprit la faimosul Rubin, 4 stele, cu All Inclusive Premium. O mare păcăleală, doar... Fii-mea a rămas, însă, fidelă stațiunii Mamaia, așa că de fiecare dată când eu mă plângeam de condițiile stațiunii litoralului bulgăresc (cu gheretă de înghețată la 500 m de hotel, cu barul de pe plajă supraglomerat, cu personal scârbit ce se mișca în reluare, mâncare respingătoare, etc), ea îmi trimitea poze din stațiunea românească, spunându-mi: Știi că nicăieri nu-i mai bine ca acasă!
Nu vreau să vă vorbesc acum de minusurile experienței mele de anul trecut, ci să mă laud că anul acesta mi-am rezervat bilete la hotel Aurora din Mamaia, la recomandarea fiicei mele.

De ce am ales Hotel Aurora Mamaia:
-hotelul este foarte aproape de plajă, la doar 25 de metri;
-este renovat în 2008 și îmbunătățit anual;
-hotelul este situat la 50 de metri de parcul acvatic Aqua Magic și Teatrul de Vară și la cca 100 de metri de telegondolă;
-condiții de cazare și multiple facilități superioare tuturor hotelurilor de două stele de pe litoralul românesc ;
-cazare cu aer condiționat, TV prin cablu, frigider și baie proprie;
-restaurant și bar propriu, terasă, loc de joacă pentru copii;
-camere moderne, spațioase, atent mobilate, mâncare bună și servicii hoteliere fără cusur;
-hotel cu piscină, cu acces gratuit,
-recepție cu program non-stop;
-Wi-Fi gratuit, etc.

Hotelul Aurora din Mamaia are o tradiție îndelungată în domeniul ospitalității, combinând serviciile de cazare excelente cu dotări și facilități menite să ofere tuturor  turiștilor confort și liniște pe durata întregului sejur la mare. Cu o capacitate de cazare de 686 de locuri în 343 de camere cochete, dispuse pe 10 etaje, cu lifturi silențioase de ultimă generație, Aurora reprezintă opțiunea perfectă de cazare la cele mai bune prețuri din Mamaia. Cu servicii hoteliere de calitate, menite să satisfacă toate gusturile și cerințele clienților săi, Aurora din Mamaia oferă garanția unei șederi plăcute, la un preț fără egal. Și este exact ce-mi doresc și eu pentru concediul de anul acesta!

Pentru că eu ador marea, ador să mă trezesc dimineața într-un ambient frumos, să pot adulmeca marea, din balconul camerei de hotel. Ador oamenii drăguți, simpatici, cu bun simț care fac tot posibilul ca tu, ca turist, să te simți bine. Îmi place briza care-mi mângâie părul dimineața devreme și ador valurile înspumate și nisipul fierbinte ce-mi alintă gleznele și sufletul, totodată. Îmi place marea, îmi placea marea noastră, pentru că, datorită fiicei mele, am redescoperit că și litoralul românesc poate fi un loc excelent de relaxare și distracție.

Articol pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu: