duminică

Orice vis poate continua cu AVBS!
http://www.avbs.ro/credite/credite-imm


Visul meu de-o viață s-a împlinit acum aproximativ 2 ani cu deschiderea unei grădinițe private. Educația este cea mai de preț comoară, pentru că de ea depinde viitorul generației tinere și nu numai. Tocmai de aceea am căutat, în primul rând ca procesul instructiv-educativ să fie unul de calitate. 
Înființarea grădiniței private a fost destul de dificilă, pentru că a implicăat, pe de o parte un proces complicat de autorizare și respectarea multor cerințe și, pe de altă parte, un nivel important de responsabilitate, centrul acestei activități fiind copilul. Reușita grădiniței private este asigurată, în primul rând, de resursa umană dar și de cea materială. Atuu-rile mele au constat în formarea unor grupe cu un număr mic de copii la un educator, astfel încât să se poată lucra și obține o mai mare atenție din partea copiilor implicați în activitățile curente. Deasemeni, un plus pentru dezvoltarea grădiniței private a fost colaborarea fructuoasă dintre educatori și părinți. Succesul este asigurat de seriozitatea și respectarea serviciilor educaționale cuprinse în ofertă, de mediul educațional atractiv și stimulativ, securizat, cât mai aproape de mediul familial; de un alt mod de abordare a triadei copil-școală-părinte, precum și de dotarea adecvată unui învățământ european. Și investițiile nu se fac doar în faza inițială ci este nevoie ca și pe parcursul derulării activităților să se investească bani pentru întreținerea clădirii, plata personalului, achiziționarea de noi jucării, echipamentene și material didactic. Acestea se pot ridica la sume destul de mari pe care, însă, nu le puteam onora în timp util. Plus că în acești doi ani am sesizat o problemă pe care-mi doresc foarte mult s-o rezolv cât de curând: majoritatea copiilor întârzie la prima oră din cauza transportului deficitar, de cele mai multe ori. Dar știu că un mijloc de transport pentru copii/ un microbuz școlar, nu este chiar așa de ieftin, și oricum nu mi-l puteam permite... 
Deși afacerea mea este una micuță, mi-am dat seama că pentru a reuși atingerea tuturor obiectivelor propuse aveam nevoie urgent de-o mână de ajutor, aveam nevoie de un împrumut.
Am avut și un pic de noroc cu AVBS Credit, pentru că doar aici am găsit în cel mai scurt timp rezolvarea tuturor problemelor mele financiare. Experții lor financiari mi-au oferit răspunsuri, soluții, rezolvări care au dus în cel mai scurt timp la îndeplinirea tuturor nevoilor mele financiare. Mi-au înțeles toate problemele și  mi-au prezentat cele mai bune soluții de finanțare. La sugestia specialiștilor ABVS Credit am ales cea mai avantajoasă ofertă- un credit IMM. Mi-am dat seama relativ repede că informarea clienților este principalul lor obiectiv și am hotărât să merg mai departe pe mâna lor, cum se spune. Aici creditarea nu reprezintă doar o formalitate bancară între creditor și debitor, ci s-a dovedit a fi chiar rezolvarea perfectă de care aveam nevoie în cel mai scurt timp. Pot spune deschis că AVBS Credit nu oferă doar bani, ci oferă soluții pentru ca visurile noastre să poată să continue. Ușor și frumos, oricât de ambițios ar fi business-ul tău!
Visează... obține cu AVBS!
Dacă și problema ta este legată de bani, atunci cu siguranță AVBS ti-i poate obține! 

Articol pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu: