marți

Cu pantofii COOL pe malul Dunării


Se spune deseori că oamenii bogați își permit să petreacă concediile în același loc de mai multe ori, totuși și pentru noi, ceilalți, trebuie să existe, zone plăcute și reconfortante care să se încadreze în limita bugetului nostru. Și, cel puțin pentru mine, e bine să fie de fiecare dată altele. Nu-mi place să merg de două ori în același loc, ci prefer să văd lucruri noi, să experimentez, fără frică de necunoscut sau de drum lung. 
Totuși, există un loc, de fapt, singurul loc unde merg cu plăcere, de fiecare dată, și acesta este malul Dunării. Îmi place să văd portul Oltenița, locul unde altădată veneam să văd vapoare, remorchere sau veliere. Construite de oltenițeni... Acum, merg să privesc doar Dunărea curgând, amintindu-mi de tot ce-a fost odată... Câteodată merg cu bicicleta, câteodată o iau la pas, din centru până-n port și înapoi. Singură sau cu prietenii mei super faini cu care împărtășesc pasiunea pentru călătorii, sport și natură.
De aceea îmi place să am mereu în picioare încălțări ușoare, comode și durabile. Evident, de-a lungul timpului am purtat tot felul de încălțări- espadrile, adidași, teneși, skechers, etc. deci pot spune că mă pricep, cât de cât la încălțări cool. Trebuie să recunoașteți și voi că încălțămintea este ingredientul cheie pentru o călătorie reușită. Mie îmi place mult să merg pe jos, de aceea când plec într-o excursie, fie că e vorba de un week-end sau în concediu îmi aleg cu grijă pantofii, pentru că-mi place, în primul rând, să mă plimb, să umblu de colo-colo prin toată zona, să cunosc locuri și lume nouă, fără să am surpriza că mă dor picioarele după doar câțiva kilometri sau, mai rău, că pantofii pot să-mi facă răni.
Recunosc că am și rupt multe perechi de pantofi pe trotuarele orașelor pe care le-am vizitat, din țară și din străinătate. Nu pot spune că sunt adepta unui singur tip de încălțăminte- îmi plac și ghetele și pantofii sport, din piele sau material textil, am purtat și plastic pur- ce mai, de toate pentru toți. Nu sunt, cu siguranță, un specialist. Dar vă pot garanta că pantofii sport pentru femei ECCO COOL sunt cei mai confortabili, cei mai durabili, din tot ceea ce am purtat până acum. Și nu sunt singura care preferă acest brand, și Tudor Chirilă aici, în prezentarea Bucureștiul COOL, face același lucru. 

Perechea mea preferată este aceasta: pantofii sport-casual damă ECCO COOL 2.0 cu textil și pot să vă spun cu absolută sinceritate că sunt cei mai confortabili pantofi pentru turismul urban (nu pentru cel de călărit munții). Aceștia sunt pantofii care m-au purtat prin locuri cu adevărat spectaculoase, unde am cunoscut oameni extraordinari, oameni de la care am și am avut de învățat, oameni cu care pot avea și acum discuții minunate, oameni cu care pot să descopăr locuri noi și frumoase și cu acre pot avea împreună experiențe noi, de neuitat. Oricâți kilometri aș avea de mers, cu ei știu nu mă dor picioarele. Mie mi se par fantastici!
Încearcă-i și tu!!!

Niciun comentariu: