joi

LIVECOM, protector al ficatului



Regenerarea ficatului și stimularea imunității

Ficatul este cea mai mare glandă anexă a tubului digestiv, având multiple funcții și fiind recunoscut ca cel mai important sistem natural de detoxifiere. Produce bila care ajută organismul să curețe sângele, să depoziteze mineralele și vitaminele, să digere grăsimile și să descompună hormonii. Responsabil pentru aproximativ 500 din funcțiile corpului, ficatul este esențial pentru viață. Majoritatea substanțelor toxice ajung în organism pe cale digestivă, ficatul regăsindu-se într-un punct strategic pentru că trebuie să filtreze tot sângele care provine de la organele tubului digestiv. Chiar dacă este expus la multe substanțe dăunătoare, ficatul este capabil să se regenereze, să se autoapere sau să-și poată înlocui țesutul lezat. Construcția sa cu mici lobuli ce au aceeași funcție arată că, în momentul în care o secțiune este lezată, altă secțiune îi va prelua funcția, până când aceasta va fi reparată și va putea funcționa din nou.
Uneori ficatul sintetizează în mod excesiv grăsimi care se acumulează în celule și acesta nu va mai funcționa corect; ficatul este astfel subiectul multor boli ce copleșesc aceste funcțiile regenatoare. Indiferent că o persoană manifestă în prezent afecțiuni hepatice cronice, este ușor supraponderală sau are o alimentație necorespunzătoare, menținerea unui nivel normal al funcției ficatului devine o necesitate. În cazul unei boli de ficat, acesta nu mai este capabil să descompună grăsimile extrase din sânge și acestea de depun pe ficat, care ulterior se mărește. Bolile ficatului merg de la o infecție medie la boli cronice și poate ajunge uneori chiar la insuficiență hepatică. 

Livecom- sănătate, protecție și regenerare pentru ficat

Distrugerile aduse mediului, poluarea, smogul, etc. suprasolicită ficatul în încercarea sa de a elimina toxinele din organism. Pentru rezolvarea acestor probleme putem utiliza cu succes remediul ayurvedic Livecom, marca Ayurmed, prezent sub formă de sirop sau tablete. Aceste suplimentele hepatice susțin funcționarea sănătoasă a ficatului și îl ajută să își îndeplinească cu succes funcțiile. 
LIVECOM (tablete) este un produs natural din plante care susține și îmbunătățește funcțiile și activitatea ficatului, asigurându-i o bună funcționare și regenerare. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și la menținerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice. LIVECOM ajută la eliminarea toxinelor și a deșeurilor metabolice acumulate la nivelul sângelui, ficatului și splinei din cauza unei alimentații dezechilibrate, consumului de alcool, de medicamente hepatotoxice sau droguri; susține procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind astfel la îmbunătățirea digestiei, tranzitului intestinal și la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge. 

În concluzie, putem spune că acest supliment alimentar susține și îmbunătățește funcțiile și activitatea ficatului, contribuie la regenerarea lui, readucând în limite normale ficatul mărit, înlătură greața, durerile și tensiune din hipocondrul drept. Susține procesul de digestie și asimilare a substanțelor nutritive în organism, contribuind astfel la sănătatea și vitalitatea organismului în condiții de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență. LIVECOM are efect antiviral (în special față de virusurile hepatice), antiinflamator, imunostimulent și antioxidant. Se folosește cu succes în combaterea proceselor inflamatorii hepatice virale acute și cronice și a steatozei hepatice. Pentru persoanele suferinde de diabet zaharat este disponibilă și varianta LIVECOM sirop fără zahăr.

Alegând produsele Ayurmed aveți certitudinea că ați optat pentru cele mai eficiente soluții naturale pentru sănătate!

Niciun comentariu: