sâmbătă

Remedii naturale pentru sănătatea și armonia întregii familii


Ayurveda- izvor de sănătate

Ayurveda- medicina tradițională indiană cu o vechime de peste 5000 de ani- oferă soluții naturale atât pentru vindecarea cât și pentru menținerea și protejarea sănătății. Aceasta poate ajuta organismul bolnav să-și regleze funcțiile, să se autovindece cu produse 100% naturale ce acționează blând asupra organismului, redându-i vitalitatea și sănătatea pierdută. Astfel, ayurveda abordează omul dintr-o perspectivă holistică, netratând doar boala ci adresându-se organismului în întregime: trup, minte și spirit. Un organism sănătos este unul care se integrează perfect în mediul de viață și care funcționează la parametri optimi din toate punctele de vedere. Ayurveda recomandă un regim de viață cât mai natural, armonios, o alimentație corectă și regulată, respectarea orelor de odihnă, etc. Acest stil de viață trebuie să se completeze cu un consum echilibrat de plante medicinale, masaje cu uleiuri esențiale, aromaterapie, meditație, eventual exerciții yoga.
Orice boală poate fi depistată la timp dacă suntem atenți la ceea ce simțim, căci simtimele bolilor se manifestă întâi prin simple stări de indispoziție, tulburări de digestie, stări de oboseală nejustificate, resimțirea unei stări de greutate la nivelul întregului corp, etc. Ayurveda propune soluții de vindecare naturale, pe bază de plante, ce ajută omul să-și regleze funcțiile și să se autovindece cunoscând foarte bine acțiunea principiilor active din plante și modul în care trebuie combinate plantele pentru a avea un efect sinergic maxim. Aceste remedii acționează la toate nivelurile structurii noastre- nu doar la nivel fizic, fiind astfel deosebit de eficiente în caz de dezechilibru și de boală. De fapt, toată această artă și știință constă în combinarea perfectă a plantelor în vederea îbținerii unor remedii care să acționeze asupra unui organism sau care, doar să regleze un anumit dezechilibru.

Remedii naturale la Star Internațional Med

Specialiștii în Ayurveda de la firma STAR INTERNAȚIONAL MED au obținut mai multe astfel de remedii 100% naturale, obținute prin procesarea la temperatura ambiantă a plantelor folosite, tehnică ce înlătură riscurile de modificare sau pierdere a substanțelor active din acestea. Aceste produse acționează blând asupra organismului, redându-i vitalitatea și sănătatea pierdută, determinând îmbunătățirea funcțiilor organismului cu efecte de reîntinerire, afrodisiace, vitaminizante, vitalizante și purificatoare. 
Aceste produse sunt de fapt suplimente alimentare și siropuri obținute din plante indiene atent selecționate, preparate după rețete străvechi, verificate și produse în țara noastră. 

Facial massage cream-Ayurmed- te ajută să previi ridurile

Stilul de viață agitat, stresul și oboseala sunt numai câțiva din factorii care își pun amprenta asupra tenului. Masajul facial poate fi soluția acestor probleme prin stimularea mușchilor feței și îmbunătățirea circulației sanguine, contribuind la păstrarea aspectului tânăr și sănătos al tenului. 
Facial Massage Cream (50ml) de la Ayurmed este o cremă cu extracte din plante care hrănește tenul obosit și deshidratat, oferind pielii fermitate și un aspect strălucitor. Are o consistență destul de grasă fiind ideală oricărui tip de masaj, pentru că rata de absorbție este destul de mică. Oferă o relaxare completă, întărește musculatura feței și te ajută să previi apariția ridurilor. 
Beneficiile masajului facial:
- are efect de calmare la nivelul feței;
- oferă elesticitate și suplețe tenului;
- întărește musculatura feței;
- ajută la ridicare pomeților;
- reduce ridurile, în special cele de expresie;
- ajută la relaxarea și detensionarea întregului organism.
Se aplică crema pe tenul curat și se masează ușor timp de 15 minute, de 3 ori pe săptămână, pentru un tratament intensiv. Acest masaj este revigorant, are un efect de lifting și în plus este extrem de relaxant. Se va executa cu mișcări fine, lipsite de brutalitate, circulare, care să nu forțeze sau să întindă excesiv pielea. La final se curăță excesul de cremă cu o dischetă demachiantă și se clătește fața cu apă caldă. Se poate utiliza, deasemeni și pentru masaj corporal.

Niciun comentariu: