vineri

Iepurașul ne trimite în vacanță!


Unde mergem de Paște?

Fie că ai ales să petreci sărbătorile de Paște acasă sau în oricare alt loc, fie cu familia sau alături de prieteni, vei dori să fii înconjurat de atmosfera religioasă caracteristică acestor zile. Paștele în România este o sărbătoare încărcată cu tradiții și obiceiuri diverse, în oricare zonă a țării te-ai afla. De la iepurașul de Paște la preparatele speciale din carne de miel, ouăle roșii sau cozonacul și pasca, românii fac ca această sărbătoare să fie destul de colorată și de neprețuit.  
Dar românului îi și place foarte mult să călătorească, așa că sunt destui care de Paște vor alege cu deosebită atenție, desigur, zone pline de tradiție și istorie creștinească, locuri unde binecuvântarea și căldura sufletească o poți găsi și simți la tot pasul. Și anul acesta, tot mai mulți români vor să petreacă Sărbătorile pascale în afara căminului și aleg zone cu tradiții, zone în care Paștele se sărbătorește așa cum se cuvine. Ar fi bine ca fiecare din noi să ajungă măcar o singură dată prin acele locuri pline de spiritualitate și smerenie. Cu siguranță cele câteva zile de concediu vor însemna mult mai mult pentru fiecare din noi.


Sighișoara- o destinație de legendă

Cum vremea de afară este atât de frumoasă și de caldă, am simțit și noi nevoia unei mici evadări din cotidian. Din oraș, chiar! Mini-vacanța de Paște este motivul perfect pentru o ieșire în aer liber și cum România nu duce lipsă de locuri frumoase în care să te poți relaxa și răsfăța- la munte, la mare sau într-un  oraș de poveste, am hotărât că vom face noi anul acesta, o escapadă în Sighișoara, renumitul oraș medieval plin de poveste și mister.
Cei care deja mă cunosc știu că n-am mai plecat cu mașina personală în concediu de foarte mulți ani. Prefer să închiriez o mașină mare, încăpătoare, cu un consum mic dar mai ales, pentru siguranța automobilului în sine. Evit, astfel, pe cât de mult posibil riscurile de a întâmpina probleme tehnice sau orice neplăceri de altă natură.

Așteptările pe care le am de la firma de rent a car

Înainte de a te hotărî asupra firmei de rent a car potrivite este extrem de important să-ți faci o listă cu așteptările pe care le ai de la mașina închiriată pentru a fi sigur că vei avea parte de experiențe cât mai plăcute. Există câteva lucruri generale de mare importanță pe care fiecare dintre noi trebuie să le aibă în vedere atunci când își alege mașina pe care dorește s-o închirieze. Când vrei să închiriezi o mașină, primul lucru de care trebuie să te asiguri este că vei alege firma de rent a car potrivită. Experiența, credibilitatea și calitatea serviciilor oferite sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le iei în calcul. Firma mea preferată de rent a car este din București și de fiecare dată când am apelat la serviciile lor am avut parte de colaborări se succes. Se pot adapta cu ușurință tuturor nevoilor noastre și pot oferi, garantat, cele mai bune soluții. Pun, astfel, la dispoziția clienților o gamă diversificată de branduri de top și, deasemeni, au o gamă variată de mașini disponibile. Firma de închirieri auto București oferă servicii competitive pentru ca oricine să poată avea parte numai de experiențe plăcute.
Așa că, timpul pe care-l aloci căutărilor și informării corespunzătoare despre firmele de închirieri auto București, cu siguranță îți va fi pe deplin răsplătit ulterior. Faptul că în momentul de față citești despre experiențele mele cu Rent a car București nu poate decât să însemne că ești pe drumul cel bun.

Anul acesta, iepurașul meu e Rent a car București

Noi ne-am hotărât deja să petrecem Paștele la Sighișoara. Îndrăznesc să spun că orice zonă din România este frumoasă pentru câteva zile de relaxare în mijlocul naturii, petrecute alături de familie și de prieteni. Numai că Sighișoara este, prin excelență, unul dintre cele mai importante centre turistice ale României în care culturile germană, maghiară și românească s-au intersectat pentru a da forma unui nucleu cosmopolit. Amplasarea sa în centrul țării, într-o zonă deluroasă a Văii Tărnavei Mari, asemănătoare unui amfiteatru natural brăzdat de ape, a făcut ca acest teritoriu să fie o atracție nu numai pentru români, ci și pentru străini (din 1999- centru de atracție pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO).
Știu că voi ajunge la destinație rapid și în siguranță pentru că exact acestea sunt și prioritățile ,,iepurașului meu”.

Niciun comentariu: