duminică

Vrei un frigider nou? Ia un credit super rapid și cumpără-l chiar azi!


Știam că frigiderul bunicii este pe ducă... De fapt, este așa de vreo 2-3 ani, dar s-a încăpățânat să supraviețuiască, săracul, până acum, ca un brav soldat. Nici nu știu de când îl are bunica, eu îl știu acolo parcă de-o viață... 
Azi, când am vorbit la telefon cu ea, printre glume și sfaturi legate de prăjituri m-a anunțat veselă, că i-a ,,murit” frigiderul. Cum eu dacă mi se întâmpla nenorocirea asta, aș fi tunat și fulgerat toată ziua, am crezut că buni a mea a pățit ceva,... la cap, desigur! Așa că m-am suit în viteză în mașină și-n câteva minute sunam la ușa bunicuței. 
- Știam eu c-ai să vii... Hai să-ți arăt ce frigider mi-am luat!
M-am uitat cu atenție la ea. N-avea nimic ,,mai altfel”, doar că toată fața ei radia de bucurie. Orice s-ar fi întâmplat, nu-i puteam decât mulțumi. Bunicuța mea era așa fericită!!!

- M-a ajutat Tanța, de la 2, de-am luat un frigider așa bun...Că și-a cumpărat și ea, tot la fel, săptămâna trecută. (Tanța asta e de-o seamă cu mama, dar e prietenă bună cu bunica, de cafea, de bârfă, și văd că și de shopping, mai nou...) Dar, totuși, de unde-avea Tanța bani s-o împrumute pe bunica?! Că-i bibliotecară, bugetară, deci...Hmmm... Așa de mult s-or fi mărit la ăștia salariile?! 

Mă trezește bunica din visare:
- Am făcut un împrumut rapid la Telecredit.ro. (am amuțit) 
Și până să mai zic eu ceva, bunica turuia încântată:
- Până la pensie, dragă, ca să nu vă mai cer vouă. Știi?? Produsul Telecredit.ro este disponibil exclusiv online- ți-am zis că m-a ajutat Tanța, nu!? Ce fată deșteaptă, a butonat pe telefon ceva și-n câteva minute creditul online a fost gata! Mi-a citit toate detaliile împrumutului, stai liniștită, e totul transparent și clar- cu minim de documente și procesare rapidă- serios, banii au intrat imediat în contul meu. Așa că Tanța mi-a și comandat frigiderul, tot de pe telefon. Auzi, ia să-mi cumperi și mie un telefon de-ăla, că-s doar eu și Mița, de la opt, cu butoane.

Îi promit că-i cumpăr telefon ca al Tanței și plec grăbită să aflu ce-i cu acest credit fără acte. Nu mai am răbdare până acasă și accesez și eu site-ul cu pricina, din  mașină, de pe laptop. 
WOW! Tanța asta-i chiar deșteaptă!
Telecredit.ro este un fel de prieten la care nu ți-e rușine să apelezi atunci când rămâi fără bani. Și tot ca între prieteni oferă împrumuturi pe termen scurt cu sume între 100 și 2000 de lei pe o perioadă maximă de 30 de zile, atât la salariați cât și la pensionari. Îți poți alege singur suma de care ai nevoie și perioada în care dorești să rambursezi împrumutul. Și pentru că-s creditori direcți, poți primi împrumutul chiar dacă ai și alte credite. 

Mulțumesc, Tanțo, că eu așteptam să vină salariul ca să-mi schimb aspiratorul!!! 

Articol pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu: