sâmbătă

Cadouri educative de Ziua Copilului 



1 Iunie se apropie - iată ocazia perfectă ca micuțul tău să fie din nou răsfățat cu un cadou!

Ziua Copilului este un bun prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin celor mici, de a le cumpăra și jucării, și dulciuri, hăinuțe, de a aprecia și distra copiii și, mai ales, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese. Românii țin cont la alegerea cadourilor, din ce în ce mai mult, de utilitatea produsului și măsura în care ajută la dezvoltarea personală, alegând în cele mai multe cazuri, jocuri și jucării educative, precum puzzle-uri, jocuri de modelat, pictat sau cu cifre și cuvinte sau cărți. Aceste jocuri educative au un scop bine definit și-l vor ajuta pe cel mic să-și antreneze mintea pentru când va merge la școală. Pentru cele mai frumoase și apreciate cadouri de 1 iunie îți recomand să vizitezi Dwyn Shop - au reduceri semnificative și diverse categorii de produse, cu siguranță pe placul copilului tău. Iată câteva idei de cadouri speciale pentru cei mici:

Pentru o imaginație fără limite

LEGO este unul din cele mai stimulative jocuri pentru copiii cu vârsta minimă de 3 ani, dar există și categorii mai complexe ce pot fi dăruite copiilor începând de la vârsta de 5 ani. Jocurile sunt preferate, mai ales, de băiețeii care preferă să construiască. Nu cred că există copil care să nu se fi jucat cu cel puțin un joc Lego! Tocmai de aceea, întotdeauna vor fi un cadou potrivit pentru orice copil, inclusiv pentru fetițe, mai ales că există jocuri Lego super-drăguțe în teme potrivite și poveștilor sau desenelor animate pentru fetițe.


Jocuri și jucării educative

În cazul în care micuțul tău are o minte ageră și vrei să îi antrenezi inteligența, provoacă-l să gândească cu un puzzle sau orice alt joc care îl face să își dezvolte gândirea logică, îl încurajează să-și descopere capacitatea de a rezolva o problemă, de a depăși un obstacol, de a se concentra asupra problemei de rezolvat. Prin puzzle copilul își dezvoltă coordonarea mână-ochi dar și abilitățile motorii fine. Pentru o mânuță încă nesigură, nu este deloc ușor, ba este chiar o provocare, să pună o piesă la locul potrivit. Un puzzle constituie o activitate foarte antrenantă pentru copii, le animă imaginația și le dezvoltă atenția distributivă, îi învață să se responsabilizeze, pentru că își vor dori să termine mai repede de asamblat corect piesele și să se bucure de imaginea reprezentată.

O carte- un cadou cu perspectivă

De Ziua Copilului încercăm să dăruim bucurie celor mici și le căutăm cele mai potrivite cadouri. Cărțile cu activități de la Usborne sunt foarte faine! Fiicei mele i-a plăcut cel mai mult cartea cu carioci care se șterg cu degetul, fără să murdărească (totuși, mare atenție la copii, carioca se șterge doar de pe cartea respectivă, nu și de pe hârtie normală, pereți sau mobilă- credeți-mă pe cuvânt!). Toate cărțile Usborne sunt interactive și captivante, angajează copilul într-un proces de studiu în care el descoperă adevăruri și lucruri noi despre viață. La Dwyn Shop vei găsi o colecție impresionantă de cărți educative Usborne la prețuri foarte bune. O astfel de carte va fi un dar ce va avea, cu siguranță, impact asupra caracterului copilului tău.
,,Folosul îl găsești nu în multe cărți, ci în cărți bune.”-Seneca

Oferă astăzi o carte unui copil și vei fi parte din viitorul lui!

Niciun comentariu: