sâmbătă

Gerlinea- cele mai bune gustări hipocalorice


Gerlinea oferă soluții pentru managementul greutății sănătoase, echilibrate și adaptate nevoilor proprii. Dacă dorești să scapi de câteva kilograme acumulate sau să te menții, să echilibrezi o masă sau să compesezi un exces, Gerlinea îți oferă cele mai bune produse dezvoltate de nutriționiștii francezi. Aceste produse au un conținut echilibrat de nutrienți: minim 20% proteine, importante pentru menținerea masei musculare, vitamine și minerale pentru vitalizare și echilibru.
Preferatele mele sunt shake-urile Gerlinea. Poți alege între varianta de shake praf, pe care-l poți pregăti așa cum îți dorești sau varianbta gata preparată, perfectă pentru a avea mereu la îndemână un înlocuitor de masă, la numai 230 kcal. Bogate în proteine, vitamine și minerale, aceste shake-uri îmbină utilul cu plăcutul, asigurând prin compoziția lor echilibrată toate substanțele nutritive esențiale, cu un minim de calorii. Eficacitatea lor a fost recunoscută chiar și de către EFSA ( European Food Safety Autority). Au, deasemenea, și o formă foarte practică, alunecă ușor în geantă și gustarea dintre mese îți este, astfel, asigurată. 

Mod de preparare:

Se toarnă 200 ml. lapte degresat în shaker și se adaugă conținutul plicului. Se agită timp de 30 de secunde. Pentru a fi consumat cald, ca mic dejun, încălziți timp de 1 minut la cuptorul cu microunde.

Cu 10 proteine si 9 minerale, shake-ul Gerlinea este perfect pentru persoanele care vor să piardă rapid câteva kilograme, să înlocuiască o masă sau să compeseze un exces culinbar. În fiecare zi trebuie adoptată o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Se recomandă o activitate fizică regulată cel puțin 30 de minute pe zi. Pierderea în greutate se obține în cadrul unui regim alimentar hipocaloric. Dieta nu se recomandă a fi urmată mai mult de 3 săptămâni fără avizul medicului. Un regim hipocaloric nu ar trebui să fie efectuat fără aviz medical de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii, persoane în vârstă sau adolescenți. Alternanța perioadelor de pierdere și creștere în greutate este nefastă pentu sănătate.

Dieta mea completă și echilibrată e dieta Gerlinea! Încearcă și tu!

Niciun comentariu: