luni

Din nou la shopping! Acum, de pe NewChic!



NewChic este un site chinezesc cu produse care te atrag în primul rând prin prețul mic dar și calitate.
Vă spuneam că m-am hotărât cu greu să fac prima comandă, deși multe produse îmi făceau cu ochiul de ceva timp, dar pentru că am citit numeroase articole în favoarea site-ului dar și a produselor prezentate, am făcut-o, într-un târziu. Cum vă mai spuneam, comenzile din China ajung la mine cam în 3-4 săptămâni. Aceasta a ajuns un picuț mai târziu, dar spre bucuria mea, într-un singur colet, la poșta locală, într-un plic B4, cu burduf. M-am bucurat pentru că majoritatea doamnelor care au comandat de pe acest site au primit comanda divizată în două sau trei colete. La mine nu prea avea ce să împartă pentru că aveam doar două produse în comandă:
- o rochiță vintage superbă- îmi place foarte mult culoarea și design-ul. E perfectă pentru serile puțin răcoroase ale verii, pentru o plimbare pe malul mării sau alături de prieteni, la o terasă. 
www.newchic.com/vintage-dresses-3664/p-1129627.html?utm_source=Blog&utm_medium=56738&utm_content=2677
- un portofel din piele în care încape și telefonul, spre bucuria mea- mereu îl uitam prin magazine, te miri pe unde... Portofelul magic e disponibil în mai multe culori, eu am ales watermellon red și-am rămas fără el că imediat mi l-a ,,confiscat” fiică- mea!
www.newchic.com/clutches-bags-3969/p-1047766.html?utm_source=Blog&utm_medium=56738&utm_content=2677
Îmi place ce am luat și mai mult ca sigur voi mai comanda de la ei pe viitor, mai ales că prețurile nu mi se par deloc exagerate comparativ cu calitatea produselor și nici taxele de transport nu sunt cine știe ce.

Deja am adăugat în wishlist o rochiță roșie minunată, ador această culoare; și un costum de baie superb (pe NewChic găsiți cu ușurință modele foarte frumoase, moderne și interesante, pentru toate mărimile).

Ce părere aveți de acest site?! 
Voi ce-ați adăuga luna aceasta în wishlist de pe NewChic?

Niciun comentariu: