duminică

HAVANA In The Streeet


      
       Havana este locul în care petrecerile trăiesc la nesfârșit în stradă și unde culorile vibrează la fel de tare ca soarele. Aici totul sărbătorește bucuria de atrăi, farmecul fiecărei clipe împreună cu prietenii și mai ales, frumusețea momentelor simple.

       Vrei să cunoști și tu spiritul cubanez?!       Havana vine în stradă - chiar în orașul tău!!!

     În această vară Havana Club aduce orașul cubanez și în România. Aventura Havana In The Street a început în mediul online unde iubitorii de rom contribuie la forma finală a unui graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew, alegând la finalul provocării și care va fi orașul în care acesta va fi realizat. Acceptă provocarea Havana și răspunde și tu la întrebările afișate și poți contribui, astfel, la construirea următorului episod al poveștii.
      Provocarea Havana constă într-un joc în care vizitatorii trebuie să parcurgă 8 episoade dintr-o mare ilustrație. La fiecare două săptămâni Havana Club dezvăluie un nou episod stârnind imaginația iubitorilor de rom prin posibilitatea acestora de a alege continuarea următorului capitol din graffiti-ul Havana In The Street. După ce contribuie la continuarea poveștii vizitatorii pot alege orașul în care Havana și Sweet Damage Crew vor transpune ilustrația pe un mural.
 
       Pregătește-te, s-a dat deja startul unui battle între orașe! Alege tu locul în care vrei să vezi cel mai cool perete graffiti cubanez! Poți alege și tu între București, Constanța, Cluj, Iași, Sibiu sau Timișoara; pentru că orașul învingător va fi acela care va strânge cele mai multe share-uri pe Facebook. 

     Tu din ce oraș călătorești spre Havana!?


    Anuntă-ți toți prietenii! Călătoria către Cuba a început deja! Participați și puteți fi câștigători a numeroase premii lunare și, mai ales, a marelui premiu- o adevărată experiență cubaneză- o vacanță de 5 zile pentru două persoane în Havana! Succes tuturor!

Niciun comentariu: