joi

Vrei fotografii de nuntă perfecte? Alege Joita Lucian, fotograful tău de nuntă!



Ziua nunții trebuie să fie perfectă! Dar până atunci!?

       Pregătirea unui eveniment atât de important presupune foarte multă muncă și contractarea unor profesioniști în multe domenii: decorațiuni de nuntă, verighete, invitații de nuntă, accesorii de nuntă, muzicanți, sonorizare, bijuterii, DJ pentru nunți, formații, fotograf nuntă și cameramani, foto-video nuntă, maeștrii de ceremonii, coordonatori de evenimente, specialiști/ servicii de înfrumusețare, preoți, bucătari, cofetari, stiliști, croitori, agenții de turism, analize medicale, acte, etc... Ce stres!!!

În afara faptului că organizarea unei nunți reușite presupune destul de mult timp și o atenție deosebită la fiecare detaliu, cu siguranță unii dintre noi se vor confrunta și cu problema bugetului care , din păcate, nu e mereu atât de generos pe cât ne-am dori să fie. Organizarea unei nunți cu un buget redus reprezintă o provocare și pentru cel mai priceput planificator de nunți! Deși pare un scenariu imposibil, noțiunile de nuntă și economie pot avea suficiente lucruri în comun, dacă știi unde să le aplici. Indiferent de dimensiunea tortului sau a costului rochiței de mireasă, îți vei aduce aminte cu plăcere de ziua nunții tale, datorită unui set foto-video nuntă realizat de un profesionist. În ziua de azi, cel mai greu este să te bucuri cu adevărat de foto-video nuntă perfecte, de calitate, la prețuri decente. Știm cu toții cât de greu este să găsești un fotograf nuntă perfecționist. Fie că alegi recomandările agenției de nunți pe care ai contractat-o, fie că apelezi la serviciile unui fotograf nuntă a cărui muncă o cunoști deja, trebuie să optezi pentru calitate! Fatul că ai un buget redus nu înseamnă că nu-ți vei putea organiza nunta exact așa cum îți dorești. Sunt nenumărate strategii și posibilități pentru a obține nunta visată fără să fii nevoit să renunți la ceva, mai ales la amintiri! Greșeala clasică este aceea de a ne lăsa păstrarea amintirilor vii din cea mai importantă zi a vieții noastre pe mâna unui ,,prieten care se pricepe”. Sunt mulți care au făcut-o și regretă că n-au angajat un fotograf  profesionist de nuntă. Principalele motive pentru care trebuie să alegeți un profesionist sunt în primul rând aparatura foto folosită și în al doilea rând pregătirea tehnico-compozițională care este acumulată în timp.

Joita Lucian- fotograf nuntă București

În zilele noastre cel mai greu este să te bucuri cu adevărat de fotografia ta de nuntă. O amintire, un moment încărcat de emoție, poate fi captat și eternizat printr-un asemenea element. Știm cu toții, însă, cât de greu este ca fotografia de nuntă să fie perfectă. Pe lângă atenție e nevoie de profesionalism, dăruire, pasiune și o stare de bine, venită din ambele părți. Acel efect ,,wow” al fotografiilor este dat în principal de pregătirea la nivel compozițional al fotografului profesionist de nuntă.
Un astfel de fotograf este Joita Lucian - fotograf nuntă București. Dovada că a excelat cu fiecare client pe care l-a avut se observă în galeriile foto-video prezentate pe site. Vi-l recomand pentru că a participat la evenimente atât în București dar și în alte zone ale țării.


 
Fotografii artistice, magice - Joita Lucian, fotograf nuntă București

Niciun comentariu: