joi

Cabina foto este ingredientul principal pentru petrecerea perfectă


http://www.events-media.ro


        Evenimetul tău, amintirea și aprecierea tuturor invitaților 

        Cabina foto a devenit de ceva timp un ,, must-have” la cele mai speciale evenimente. Fie că este vorba despre o simplă petrecere, un majorat, o nuntă sau un botez, o prezentare sau chiar mega petreceri-corporate sau lansări de produse, cabina foto este cu siguranță atracția zilei. Și lista nu se oprește nicicum aici... Acestă cutie fermecată poate aduce un munte de culoare și distracție oricărui eveniment important din viața ta! Cu un design modern și atrăgător ce se va încadra perfect în decorul petrecerii tale, cabina foto va oferi o experiență unică și de neuitat tuturor invitaților tăi.

       Fă-ți fotografii pe care să le iubești!

      Cabina foto reprezintă soluția perfectă care te va ajuta să creezi o atmosferă COOL la orice petrecere și-ți va da libertatea, în același timp, să te distrezi, să te manifești cât mai natural: să râzi cu gura pân-la urechi, să te strâmbi în fel și chip, nu-i musai să stai ,,ca la fotograf”- drept, crispat și cu-n zâmbet forțat... Cabina foto este o adevărată explozie de bucurie, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, totul pentru perpetuarea sărbătorii tale, pentru a o face mai distractivă. Fotografiile vor fi unice, originale și-n același timp, o mărturie a distracției, nu doar a evenimentului în sine! Accesorizează-te după bunul plac și cabina foto va deveni instantaneu spațiul tău de distracție în stare pură!

          Events-Media- și începe distracția! 

        Luna trecută am participat la o nuntă unde mirii au închiriat o cabino foto de la Events-Media - vă spun, a fost o surpriză GENIALĂ pentru toți! Petrecerea a trecut de la ,,a fost bine” la ,,Incredibil!” în secunda când primii invitați au descoperit cabina. Asistentul- un mega-profesionist, a fost atent la toate detaliile și mereu gata să răspundă la întrebările puse de invitați dar mai ales de copiii acestora care nu s-au mai dezlipit de cabină câteva ore bune. Cu siguranță a fost una din cele mai frumoase petreceri la care am participat până acum. Cu sute de fotografii superbe și un personal bine pregătit, promt, pot spune că Events-Media oferă garantat distracție cu tona!!! 
http://www.events-media.ro

http://www.events-media.ro

Ce părere aveți de cabinele foto!? Ați participat la astfel de evenimente? 

Niciun comentariu: