joi

Evolio- potrivit stilului tău


     Tehnologia viitorului reprezintă o șansă pentru fiecare dintre noi dar și pentru omenire, în general. Tehnologia aduce cu ea oportunități fără precedent în istoria omenirii, laolaltă cu avantajele absolute care decurg de aici: evoluție și progres. În ultimii ani se pare că tehnologia...se poartă. La propriu! Și acum mă refer la cunoscutele accesorii wearable sau ,,purtabile”, foarte la modă și foarte chic.
         Brandul Evolio este unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România. Compania a fost înființată în 2001 și de atunci este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale multimedia, de telecomunicații și sisteme de navigație GPS de cea mai bună calitate, fiind bazate pe cele mai noi tehnologii. Sub acest brand se distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un preț accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch, scutere electrice, etc. 

          Tehnologia viitorului este aici!

        Evolio este brandul românesc de produse electronice ce se remarcă nu numai prin calitatea produselor ci și a serviciilor de garanție oferite. Piața de wearables din România a avut un ritm rapid de creștere și se pare că îl va păstra și în 2017. Prețul accesibil și convergența sunt principalii factori care stau la baza acestui ritm de creștere. Cât despre preferințe, se observă că bărbații țin cont mai mult de caracteristicile tehnice ale wearables în timp ce femeile aleg un produs în funcție de design, culoare și brand. Evolio a înregistrat un succes remarcabil pe această piață situându-se în top trei branduri de dispozitive purtabile. Cel mai bine vândut Smartwatch Evolio este modelul X-watch Pro cu peste 20.000 de unități vândute în ultimele 12 luni.
Gadgeturile moderne promit să ne ajute să fim mai sănătoși, să ne ofere noi metode de distracție, să ne organizăm mai bine, să navigăm mai ușor și mai eficient. Ceasurile inteligente nu mai sunt de mult o noutate și tot mai multe persoane le preferă în detrimentul ceasurilor clasice. Deși poate inițial nu ai impresia că te va ajuta foarte mult, odată ce l-ai încercat va deveni o parte importantă din viața ta. 

Niciun comentariu: