luni

Vrei să ieși din tipare? 

3 sfaturi pentru o ținută de ocazie deosebită



        Fie că vorbim despre petreceri aniversare, fie că vorbim despre evenimente mai importante, precum nunțile și botezurile, este clar că, periodic, doamnele și domnișoarele sunt puse în situația în care trebuie să își compună ținute elegante, care să le reprezinte și în care să arate senzațional. Dacă te-ai săturat de clasicele outfit-uri, în care rochiile lungi predomină, atunci ar trebui să citești, în continuare, acest articol pentru a afla cum îți poți compune o ținută ieșită din comun, ideală pentru astfel de ocazii.

Iată ce trebui să ai în vedere atunci când îți compui un outfit de ocazie neconvențional:


  • Înlocuiește rochia cu o salopetă -
    Dacă alegi salopeta care să-ți pună toate calitățile fizice în evidență și care să îți îmbrace trupul într-un mod fabulos, în mod cert, vei reuși să înlocuiești cu succes clasica rochie de seară. Având în vedere că salopeta nu este la fel de comună, comparativ cu rochiile de ocazie, cu ajutorul unei astfel de piese vestimentare poți compune o ținută care va atrage toate privirile, indiferent de tipul evenimentului la care urmează să participi. Mai mult decât atât, un model inedit îți poate oferi o notă de eleganță și un aer de rafinament pe care nu le-ai putea obține prin intermediul altui element. În acest sens, îți poți comanda de pe Atmospherefashion.ro/haine-dama/salopete-dama cea mai potrivită salopetă pentru tine. Chiar dacă optezi  pentru un overall din satin sau pentru unul din dantelă, fără îndoială, vei face furori purtând o astfel de piesă.

  • Accesorizarea -
    Pentru ca ținuta să fie una cu adevărat ieșită din tipare trebuie ca accesorizarea să fie, la rândul ei, una inedită. Din acest motiv, cea mai sigură variantă la care poți apela este supra-accesorizarea. Mai exact, poți opta pentru două brățări masive, purtate pe ambele mâini și un colier supradimensionat. În cazul în care modelul salopetei nu permite adăugarea unui astfel de colier, atunci poți opta pentru o pereche de cercei impunători, în aceeași culoare cu a brățărilor. De asemenea, pantofii reprezintă un detaliu pe care nu trebuie să îl pierzi din vedere dacă-ți dorești ca ținuta să fie una senzațională. Pentru a reuși ceea ce ți-ai propus, alege fie sandale cu un toc mic, pătrat, în aceeași nuanță cu a salopetei, fie o pereche de pantofi cu vârful decupat. Desigur, și în cazul pantofilor alegerea depinde foarte mult de modelul salopetei pe care o vei purta.

  • Make-up-ul și coafura -
    În această privință trebuie să ai grijă să păstrezi un echilibru între ținuta pe care ai ales s-o porți și modul în care îți aranjezi părul. Mai precis, dacă optezi pentru un model de salopetă voluminos sau dacă mergi pe varianta supra-accesorizării, atunci coafura ta ar trebui să fie una mai lejeră, fără prea mult volum. De asemenea, în cazul în care vei avea spatele descoperit, este de preferat să nu acoperi decupajul cu părul și, în consecință, să îl prinzi fie într-un coc lejer, fie într-o parte. Același lucru e valabil și pentru make-up, între toate aceste elemente fiind necesară o armonie. Pentru că îți dorești ca ținuta ta să fie una deosebită, va trebui să alegi între un make-up natural sau un machiaj strident și un outfit șters. De asemenea, este foarte importnat să ai grijă la culorile pe care le folosești pentru ochi și pentru buze, astfel încât acestea să nu intre în conflict cu nuanțele articolelor vestimentare pe care le porți. 

            Drept urmare, dacă vrei să renunți la rochiile de ocazie și să-ți compui o ținută de seară inedită, ține cont de aceste sfaturi și, fără doar și poate, vei arăta senzațional.

Niciun comentariu: