luni

Ghid de styling: 

cum să adaptezi o ținută de zi pentru orice ocazie!


          Trebuie să ajungi la o întâlnire cu iubitul, imediat după serviciu!? 
          Vei participa la o petrecere, chiar după ce pleci de la birou?!
          Nu ai timp să mergi acasă pentru a-ți schimba ținuta?!
          Dacă te regăsești des în astfel de situații, află că există soluții ingenioase care răspund perfect nevoilor tale. Nu este necesar să iei cu tine un întreg outfit secundar, ci doar să-l adaptezi pe cel purtat la job, în funcție de ocazie.

       Iată cum poți ADAPTA cu succes ținuta ta de zi pentru orice eveniment!


  • Pantofii -
    Când vine vorba despre adaptarea unei ținute, doamnele se gândesc că o pereche de pantofi de zi nu pot fi purtați seara și viceversa. Cu toate acestea, află că este destul de ușor să găsești încălțămintea perfectă, pentru ambele contexte. Poți comanda pantofi de dama eleganti pe MoDLET.ro, alegând un model ce poate fi integrat cu ușurință și într-o ținută de zi. De exemplu, încălțările de tip stiletto sunt clasice și oferă posibilitatea de a putea fi combinate în multe feluri. Așadar, optează pentru acestea și poată-le la birou, alături de o pereche de pantaloni și o cămașă. Înainte să pleci spre întâlnire sau petrecere, înlocuiește cămașa cu un top elegant. Astfel, vei fi pregătită pentru o ieșire, în timp scurt și cu minim de efort!

  • Piesele vestimentare -
    Nu numai pantofii pot reprezenta piesele de bază pentru o ținută perfectă, ci și hainele pe care le alegi. De exemplu, poartă la birou un outfit casual format dintr-o pereche de jeans tip slim fit, un tricou stylish și o pereche de pantofi sport pe care îi poți găsi pe www.modlet.ro, într-o gamă largă de modele și culori. Tot ce trebuie să faci este să adaugi ținutei un sacou elegant într-o ținută inedită sau cu accente sclipitoare. Astfel, vei fi gata de petrecere în doar câteva minute!


  • Machiajul și coafura -
    La nivel de hairstyling lucrurile stau destul de simplu. Îndreaptă-ți părul, înainte să pleci la birou sau ondulează-l lejer. Aplică o cantitate de fixativ pentru a te asigura că aceasta va rămâne aranjat peste zi. În ceea ce privește make-up -ul, poți alege un machiaj discret, potrivit pentru birou, urmând să-l adaptezi rapid, înainte să pleci de la job. Nu trebuie decât să aplici peste fardul de pleoape un eyeliner negru, de efect, să-ți reîmprospătezi rimelul și să folosești un ruj cu o nuanță mai puternică. Dacă dorești, poți adăuga și un blush potrivit și să fixezi totul cu o pudră sidefată.

       Așadar, acestea sunt doar câteva dintre modalitățile în care poți adapta o ținută de zi pentru un eveniment ce are loc seara, după programul de muncă. Aplică-le și tu, pentru un look impecabil, oriunde te-ai afla!

Niciun comentariu: