miercuri

3 sfaturi pentru amenajarea unei băi superbe pentru cei mici




       Atunci când avem copii mici trebuie să ne gândim și la confortul lor și la dezvoltarea lor cât mai armonioasă. O baie numai pentru copii este nu numai o dovadă a dragostei ci și o ocazie bună de a-i învăța încet-încet să devină independenți, rezervându-le în același timp un spațiu ludic atât pentru relaxare cât și pentru conștientizarea importanței igienei personale zilnice.

            Pentru a amenaja o baie perfectă pentru cei mici trebuie să aveți în vedere mai multe aspecte:


* psihologii susțin că o baie dotată cu obiecte sanitare pe gustul și dimensiunile celor mici îi va convinge pe copii să acorde mai mult timp și atenție igienei personale, contribuind pozitiv la formarea viitorului adult. Producătorii de mobilier și obiecte sanitare susțin părerea psihologilor prin crearea unor colecții dedicate celor mai mici membri ai familiei. Modelele de toalete, chiuvete și căzi pentru copii se deosebesc de cele ale adulților nu doar prin dimensiunile reduse ci și prin design-ul atractiv, deosebit. Varianta ideală este amplasarea unei băi în imediata apropiere a dormitorului copiilor iar accesul să se facă direct din cameră. În acest fel ne asigurăm că toaleta va fi folosită doar de către cei mici iar diminețile lor vor fi, cu siguranță, mai senine și mai vesele.

* alegeți un design baie cât mai potrivit pentru stilul celor mici: culori vii, originale care să vizeze pasiunile și interesele copiilor, creând astfel un spațiu care să îi reprezinte în totalitate. Culorile vii și elementele pictate sau abțibildurile cu diverse motive sunt cele mai obișnuite elemente în băile moderne. Asigură-te că ai tot ceea ce trebuie pentru ca cel mic să se simtă atras de designul băii: articole de baie create din materiale speciale, incasabile, sigure; gândite pentru a face ritualurile de igienă cât mai distractive. Având de preferință dimensiuni adapate mânuțelor celor mici, aceste articole de baie nu trebuie să prezinte riscuri de spargere, lovire, înghițire.

* siguranța este un lucru foarte important pentru o astfel de baie. Chiuveta, baia și etajerele trebuie să fie la înălțimea prichindeilor și de cea mai bună calitate. În portofoliul de produse Evivo.ro vei găsi o colecție deosebită de lavoare pentru băi cu design deosebit, premium, din marmură compozit. Acestea oferă durabilitate și rezistență suplimentară, alături de un design deosebit. În același timp, oferă protecția unui strat antibacterian și nu sunt afectate de către depunerile de calcar. Poți alege chiar să comanzi o chiuvetă baie marmura sau un lavoar baie compozit pentru a se potrivi perfect caracterului și personalitații băii copilului tău.

       Pe lângă igiena și curățenia care trebuie să fie la ordinea zilei în orice baie sau toaletă, copiii vor învăța cum să îngrijească elementele decorative din baie și să se bucure de lucrurile simple și frumoase din viață. 

Niciun comentariu: