miercuri

Moartea e doar o trecere în neființă, fă ca amintirile să fie veșnice!



          Se spune că cea mai mare durere e pierderea unei persoane iubite. E tragic dacă acest lucru se întâmplă la sute sau mii de km. depărtare de casă. Statisticile arată că sute de români mor lunar peste hotare. Deși au plecat să-și facă un rost, să strângă bani pentru casă sau pentru a asigura o educație mai bună copiilor lor, din păcate, unii ajung să-și piardă viața departe de cei dragi și de locurile natale. Pentru a aduce trupurile neînsuflețite ale celor dragi acasă, familia este cea care trebuie să se lupte, nu numai sufletește, ci și financiar. Cele mai multe firme care sunt specializate în astfel de transporturi speciale au costuri destul de ridicate, de obicei mult peste posibilitățile materiale ale rudelor.


,,Lacrimile care curg pe obrajii apropiaților sunt pentru vorbele nespuse și dorințele neîmplinite”

 Harriet Beecher Stowe


         Funerare Rainbow Dorobanțu este o firmă ce se ocupă cu o serie de servicii complete de repatriere decedați atât din Europa cât și din statele non UE, ocupându-se de fiecare detaliu și oferind cele mai bune condiții de igienă și păstrare pentru a nu împovăra inutil familia decedatului și pentru ca acesta din urmă să aibă parte de înmormântarea cuvenită pe meleagurile natale. Firma dispune de transport funerar internațional efectuând transportul persoanei trecute în neființă în cele mai exigente condiții atât din punct de vedere legal cât și igienic, sanitar dar și estetic pentru ceremonia funerară.
      Funerare Rainbow Dorobanțu este un adevărat sprijin de nădejde în clipele de durere. Întreaga echipă vă este aproape în astfel de clipe grele și, de la început și până la sfârșit, depune toate eforturile necesare pentru a optimiza logistica returnării persoanei decedate în condiții optime de timp, la prețuri accesibile.

Moartea e doar o trecere în neființă, fă ca amintirile să fie veșnice!


Niciun comentariu: