joi

Un păr frumos este și sănătos



        Un păr sănătos atrage atenția de fiecare dată, indiferent de culoare sau de stil- amintește-ți de câte ori ai văzut o femeie cu păr lung și strălucitor și ai întors capul după ea! Un păr sănătos, plin de strălucire și volum va atrage mereu admirația. Părul lung a devenit pentru multe doamne un adevărat miraj. Un păr frumos înseamnă în primul rând un păr sănătos iar la sănătatea părului tău contribuie o lungă serie de factori, de la produsele de îngrijire pe care le folosești până la stilul de viață. Pentru a te putea mândri cu un astfel de păr trebuie să înveți să ai grijă de el. Dacă și tu vrei o podoabă capilară de invidiat trebuie să știi ce tip de păr ai ca să știi ce tratamente pentru păr să folosești!  Întreținerea podoabei capilare nu înseamnă doar păr curat și atât! Părul noastru are nevoie de multă atenție, dragoste și îngrijire- toate la superlativ!
         Ondulatorul, vopseaua pentru păr, placa, foehnul pe care le folosim din ce în ce mai des pentru a ne îmbunătăți imaginea, sunt doar câteva dintre elementele care stresează părul aproape zilnic și-i știrbește din strălucire și, implicit din calitate. Ca să nu fii nevoită să apelezi la tratamente de la care vei avea pretenția să remedieze în câteva zile ceea ce ai stricat în câteva luni sau ani, e bine să fii foarte atentă la produsele pe care le folosești pentru a avea o imagine de invidiat. Folosește produse pentru îngrijirea părului de calitate, alese în funcție de tipul firului tău de păr și vei observa că părul tău îți va mulțumi prin strălucire și sănătate în fiecare zi!
        Îngrijirea părului este un adevărat ritual pentru orice femeie care se respectă. Pe lângă șampon și balsam, mai trebuie să apelăm, din când în când și la alte produse cosmetice dacă ținem la frumusețea și sănătatea părului nostru. Oferindu-i puțin ajutor din când în când, părul își păstrează sănătatea și strălucirea. ,,Ajutorul” poate fi sub forma unor produse cosmetice concepute special pentru animite tipuri de păr dar și pentru anumite probleme ale părului sau scalpului. Acestea din urmă sunt concepute astfel încât să acționeze pentru prevenirea apariției unor probleme sau pentru tratarea acestora.
        Stresul, poluarea, alimentația haotică ne influențează negativ sănătatea; unul din primele semnale de alarmă pe care corpul nostru le transmite mai ales odată cu venirea anotimpului rece, este căderea părului. Cert este că, indiferent de cauze, interne sau externe, pierderea podoabei capilare este un motiv de îngrijorare pentru toate femeile. Este indicat ca acestă problemă să fie rezolvată înainte de începerea anotimului rece, pentru că în timpul iernii organismul nu are la dispoziție prea multe vitamine din fructele și legumele proaspete. În plus, se știe că purtarea căciulii favorizează afecținile scalpului, precum mătreața și căderea părului. Câteodată, soluțiile cele mai bune sunt și cele mai simple. Evită folosirea periilor de păr confecționate din plastic deoarece acestea rup și agață părul. Mai bine folosește o perie cu dinți din lemn. Părul se spală numai atunci când începe să devină gras, nu zilnic. Folosește o mască adaptată tipului tău de păr la fiecare două săptămâni pentru ca acesta să fie strălucitor și plin de viață. Pentru regenberarea părului, vârfurile trebuie tăiate la două luni. 

Tu câtă importanță acorzi sănătății părului!?


Niciun comentariu: