luni

Știai că foliile de protecție premium de la Smart Protection sunt mai degrabă necesare și practice decât fițoase?! 


        Sunt fan Murphy și-l cred pe cuvânt când afirmă că ,,șansele de a scăpa un smartphone pe asfalt sunt direct proporționale cu prețul acestuia”. Plus că am mai pățit-o și eu de câteva ori, nu numai pe asfalt...


        Cum am de gând să-mi cumpăr de ziua mea un iPhone X, mă gândesc, fără să vreau, neapărat și la metodele de a-l proteja cât mai eficient (Știți deja că mie îmi place să-mi ,,simt” telefonul, nu folosesc deloc huse, mi se pare o jignire adusă performanțelor telefonului- că doar de-asta mi l-am cumpărat, că-i rezistent, și subțire, și arată de milioane! De ce să-l acopăr!?)

       Sunt conștientă, totuși, că iPhone X-ul la mine-n mână va avea nevoie de protecție. :D Așa că am început deja să caut prin magazinele online cele mai bune oferte pentru folie de protectie iPhone X. Mi-a atras atenția folia de la Smart Protection- un produs premium creat pentru a oferi soluția unei protecții inteligente. Nu este deloc o folie clasică- este compusă din patru straturi speciale cu o grosime totală de 0,2 mm. Stratul de suprafață este creat din olimeri elastomeri care ,,se vindecă” în timp, eliminând zgârieturile fine. În interior se află stratul de calitate optică și cel de dispersare al șocurilor. Sub acestea se află stratul de silicon activ ce oferă o aderență perfectă și anduranță ridicată. Folia Clasic Smart Protection e fițoasă, cum zice fii-mea!!! dar este cu adevărat cea mai revoluționară soluție de protecție inventată vreodată. Necesară și practică, exact ce căutam și eu, de fapt!

         Nu cred că sunt singura care așteaptă această minune cu sufletul la gură! Poate și pentru că iPhone X vine cu cele mai mari schimbări de până acum. O să-mi spuneți că este foarte scump. Știu! Și-am analizat și variantele apropiate - iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Știu și că aceste modele deja s-au făcut un pic de râs - au fost prezentate și apoi înlocuite cu o variantă mai bună dar eu, totuși, consider că rămân telefoane extrem de performante. Iphone X reprezintă, într-o oarecare măsură, pionierat pentru telefonale iPhone din următorii cinci ani, cel puțin. Cu siguranță vor veni schimbări pentru iOS, pentru smartphone dar poți începe cu acest model dacă banii nu sunt o problemă. Dar dacă, dimpotrivă, consideri că sunt, și tu doar îți dorești un iPhone, atunci oricare dintre cele două iPhone 8 sunt perfecte. Nu uita, totuși, de ce spune Murphy!!! Cu siguranță iPhone-ul tău va fi în siguranță cu o folie de protecție potrivită, de calitate superioară de la Smart Protection, proiectată să se potrivească cu precizie pe conturul aparatului tău preferat! 

Niciun comentariu: