vineri

Studiu: 3 din 5 români apelează frecvent la aceste servicii!




       Conform diferitelor statistici cu privire la cât de mulți români ajung la un control stomatologic în decursul unui an, se pare că lucrurile nu sunt foarte înfloritoare. Din păcate, românii au o frică destul de mare când vine vorba despre mersul la dentist. Aceasta este cauza care determină apariția diverselor afecțiuni dentare, precum carii, tartru, întrucât pentru menținerea sănătății cavității bucale este nevoie de un astfel de control de cel puțin două ori pe an.
       Durerea, în cele din urmă, îl face pe orice om să ajungă, totuși, la un cabinet stomatologic!

Iată care sunt acele servicii la care românii apelează cel mai des:


1. Unul dintre acestea este chiar mersul la dentist! 

Dar nu pentru dureri de măsele sau alte afecțiuni, ci pentru extracția molarilor, adică a măselelor de minte. În acest sens, o extracție măsea la Dr. Melnic, reprezintă o alegere bună când vine vorba de rezolvarea acestei probleme supărătoare. Medicii stomatologi din cadrul clinicii dau dovadă de mult profesionalism, igiena din interior este ireproșabilă iar aparatura medicală de specialitate este de o foarte bună calitate. În plus, prețurile sunt accesibile iar anestezia și sutura extracțiilor dentare sunt incluse în preț.


2. Românii apelează foarte des și la servicii de reparații pentru smartphone-uri, respectiv iPhone-uri!

       Conform unui studiu recent făcut pe piața românască s-a constatat că mulți români au întâmplinat mai mici sau mari probleme cu iPhone-ul 6, din diverse cauze interne sau externe. Astfel, se apelează foarte des la firmele care se ocupă cu astfel de servicii. Orice om vrea rapiditate când plătește un serviciu iar Mobilefix vine în ajutorul tuturor posesorilor de iPhone-uri în acest sens! Faptul că prețurile sunt avantajoase este un alt motiv pentru care Mobile Fix reprezintă soluția ideală când un iPhone nu funcționează corespunzător.
       Românii au tendința de a renunța după ce consultă reprezentanții unui GSM însă ajutorul trebuie cerut și în altă parte întrucât fiecare profesionist poate veni cu soluțiile sale. Cei mai mulți români vor ca reparațiile să fie făcute în fața lor iar reprezentanții site-ului mai sus amintit chiar fac asta! De asemenea ei oferă toate tipurile de reparații care se fac la un iPhone, cum ar fi schimbarea ecranului, bateriei, etc. 

Prin urmare, în urma unei statistici realizate de curând, s-a ajuns la concluzia că 3 din 5 români au nevoie de aceste servicii, măcar o dată la 6 luni.


Niciun comentariu: