miercuri

TOP 3 AFECȚIUNI GENETICE de care poți suferi și cum le poți TRATA!



       Fiecare om se poate confrunta de-a lungul vieții cu o serie de afecțiuni legate de sănătate, unele fiind ușor de tratat, altele opunând mao multă rezistență. Totuși, există anumite cazuri în care unele afecțiuni se moștenesc din naștere și trebuie să știi exact cum să le tratezi, pentru a nu-ți crea probleme. dacă-ți dorești să ai o viață normală și să te tratezi în cazil în care ai anumite probleme de sănătate, poți citi, în cele ce urmează, despre ce trebuie să faci.


Iată câteva dintre cele mai frecvente afecțiuni genetice:



* Afecțiuni legate de sarcină


   Pe lângă grețurile de dimineață și amețelile des întâlnite în cazul femeilor însărcinate, mai poți suferi și de o afecțiune numită preeclampsia Aceasta afectează o mare parte din gravide, însă, dacă o ai, nu trebuie să te panichezi, pentru că îți vei face mai mut rău. Trebuie, în schimb, să te asiguri că este depistată la timp pentru a nu pune în pericol viața ta sau a bebeluului. Preeclamsia este caracterizată prin hipertensiune arterială și un nivel crescut al proteinei din urină. Printre simtomele ei se numără creșterea rapidă în greutate, durerile abdominale sau de cap și poți citi mai multe despre acestea aici http://www.babystem.ro/sfaturi-gravide/preeclampsia-in-sarcina-de-ce-apare-si-cum-se-trateaza/, pentru a le putea recunoaște cu ușurință. Este important să știi ce afecțiuni pot apărea pe perioada de graviditate, pentru a le putea preveni și trata la timp.

* Afecțiuni ale urechilor


    Organe extrem de sensibile și foarte importante, în același timp, urechle nu te ajută doar să auzi ceea ce îți spun cei din jur, dar joacă și un rol esențial în ceea ce privește echilibrul organismului. Cu toate acestea, ele pot să sufere de anumite afecțiuni genetice care trebuie tratate. Una dintre ele este cea a urechilor clăpăuge sau, denumite științific, decolate, care se pot trata prin operația de otoplastie. Poți citi mai multe despre aceasta aici http://drsorinparasca.ro/otoplastie/, iar dacă te confrunți cu această problemă, îți poși face o progreamare la domnul DR. Sorin Parasca. Urechile tale vor arăta foarte bine iar tu nu vei mai fi deranjat de aspectul lor.

* Afecțiuni ale ochilor


     Pritre afecțiunile genetice ale ochilor se numărăr strabismul și miopia care pot fi un mare inconvenient pentru cei care le au. Văzul este unul din cele cinci simțuri ale oamenilor iar de aici se poate deduce și importanța sa ridicată. Ei bine, aceste afecțiuni cauzează mari neplăceri și trebuie tratate sau cel puțin, ameliorate. De exemplu, atât miopia cât și strabismul pot fi corectate cu ajutorul lentilelor de contact, a ochelarilor sau al operației, însă tratamentul trebuie să fie făcut de la vârste cât mai fragede. 

     Sănătatea ta este cea mai importantă! Ai grijă să nu neglijezi orice afecțiune ai avea, pentru că repercursiunile pot fi extrem de neplăcute!

Niciun comentariu: