duminică

Yanprint, articole diverse pentru promovarea blogului tău!




Ai un blog și vrei să-l faci cunoscut? Nu întotdeauna sunt suficiente doar widgeturile și programele speciale de indexare. Iată câteva modalități prin care îți poți face cunoscut blogul într-un timp foarte scurt.

* Familiarizează-ți cititorii cu logo-ul blogului 

Unul dintre primii pași în a-ți face cunoscut blogul în cel mai scut timp este crearea unui logo sau a unei imagini reprezentative. Ținta este recunoașterea blogului de către un public cât mai larg. Acest lucru va aduce credibilitate și va inspira oamenii să transmită mai departe informații despre blogul tău. Yanprint te poate ajuta să-ți crești numărul de cititori prin imprimarea logo-ului pe căni, tricouri, stickere, etc.

* Fă-ți o pagină de FaceBook

Milioane de oameni folosesc FaceBook și petrec în medie 10-12 ore/lună pe site-ul de socializare. Rețelele de socializare, în general, te vor ajuta să-ți promovezi articolele, deci și blogul (Twitter, LinkedIn, Instagram, etc.). Tot de aici poți aduce cititori noi pe site pe care îi poți fideliza cu produse personalizate- tricouri sau căni personalizate, stickere auto sau chiar de perete, bannere. Puteți organiza și concursuri cu premii pentru cititori, scopul fiind încurajarea dialogului, postarea de comentarii și nu în ultimul rând, creșterea numărului de vizitatori pe blog.

* Faceți networking! 

O promovare rapidă a blogului se poate face și participând la conferințe, evenimente, întâlniri cu bloggeri, la cursuri, traininguri, unde veți cunoaște mulți oameni noi și veți avea posibilitatea de a face cunoscut numele blogului prin bannere, stickere, tricouri și alte obiecte personalizate. Persoanele cu care participi la evenimente e indicat să poarte tricouri cu logo-ul și imaginea blogului. Acest lucru va ajuta la familiarizarea cu blogul tău. Cu o vastă experiență atât teoretică cât și practică, Yanprint vă poate pune la dispoziție materiale și tehnologii de cea mai înaltă calitate care să vă ajute într-o promovare eficientă a blogului.

Tu ce alte metode de promovare folosești ca să-ți promovezi blogul?! Sunt sigură că și tu cunoști multe alte modalități prin care se poate promova un blog.

Niciun comentariu: