luni

Vacanța perfectă cu Unica ABC Tech


Cu siguranță, în vacanță, doar picioarele mai obosesc la fel de mult de pe urma călătoriilor, ca telefoanele. Și parcă acestea din urmă, spre disperarea noastră, se descarcă mult mai repede atunci când călătorim, deși nu le folosim mai des ca de obicei. Știm, de fapt, și motivul descărcării mai rapide: tocmai pentru că telefonul își caută necontenit rețeaua. 

Cu toții ne dorim să ferim bateria de o descărcărcare prea rapidă și căutăm soluții pentru situațiile de urgență.
Iată câteva ponturi simple:
* Nu încărca telefonul toată noaptea;
* Folosește încărcătorul original sau cel puțin, unul de calitate;
* Ține telefonul la răcoare;
* Setează telefonul pe modul economic;
* Ajustează setările de luminozitate, WI-FI, GPS, care-ți consumă cel mai mult bateria;
* Baterie externă la îndemână.

Cu siguranță și ție ți s-a întâmplat cel puțin o dată să ți se descarce telefonul și să nu ai un încărcător la îndemână.
Recunosc că în cele mai nepotrivite momente și eu rămân fără baterie. Norocul meu este că am mereu în geantă o baterie externă de urgență, care mă ajută să-mi încarc rapid telefonul. Tot ce trebuie să fac este să scot micuța baterie din ambalaj și să o conectez la telefon și încărcarea se produce imediat.
Bateriile externe de urgență Unica ABC Tech sunt preferatele mele. Acestea dispun de o capacitate de 1000 mAh și un conector Lightning pentru dispozitivele Apple. Au un capac de protecție pentru conector și o piedică pe care trebuie s-o îndepărtezi înainte de utilizare. Chiar și pentru mine a fost o joacă de copil folosirea bateriei chiar de la început! :D Bateria are un design compact și recunosc că am câte una în fiecare geantă, pentru a mă asigura că nu mai rămân fără baterie în momentele importante.

Bateria externă Unica este capabilă să ofere o singură încărcare, fiind potrivită pentru o singură utilizare. Dar poți alege să o utilizezi ca mine, de exemplu, pentru încărcări scurte- dar trebuie să știi că o dată ce ai îndepărtat piedica, bateria are o valabilitate de un an de zile. Pentru mine e mai mult decât suficient! 
Dar ceea ce m-a făcut să prefer acest tip de baterie externă este că e 100% reciclabilă. După ce utilizezi produsul, îl poți duce la unul din punctele de colectare buyback și vei primi în schimb un cadou. În țară, toate magazinele Quickmobile, Brewtiful și Sole acceptă metoda de plată cu bateria Unica.

Niciun comentariu: