miercuri

Ce carieră ți se potrivește în funcție de TEMPERAMENT?



         Te afli la început de drum și încă nu ai descoperit care este tipul de job în care ai putea face performanță? Te afli în dilemă și nu știi cum să dai startul unei cariere de succes? Ei, bine, nu este cazul să faci din asta o tragedie, căci, cu siguranță, nu ești singura care se confruntă cu astfel de întrebări. Fără îndoială, vei reuși să găsești un job care s- ăți placă și în care să evoluezi frumos.
        Totuși, ca sa faci o alegere corectă este necesar să îți cunoști și să ții cont de o serie se caracteristici ale temeperamentului tău. Așadar, în cele cvare urmează, vei putea descoperi care este tipul de temperament în care te încadrezi, dar și trăsăturile reprezentative ale acestuia, așa încât să poți să-ți dai seama ce job să urmezi.

Iată ce spune TEMPERAMENTUL tău despre o potențială carieră de succes:


  • Sangvinicii -
    Dacă faci parte din această categorie, cu siguranță, ești o fire veselă, căreia îi place mult să râdă. Ești de o energie debordantă și, de regulă, treci foarte repede peste orice eșec. âmbetul molipsitor și plăcerea de a cunoaște persoane noi te recomandă pentru o carieră strălucită în videochat. Totuși, dat fiind faptul că sangvinicii sunt, de cele mai multe ori, și persoane comode, cărora le place confortul, jobul ideal pentru o sangvinică este să lucreze de acasă. Iată cea mai bună variantă pentru tine: lucrează la videochat de acasă cu Beyou STUDIO și, cu siguranță, te vei bucura de un parcurs profesional strălucit.

  • Colericii - O persoană colerică este, de regulă, foarte agitată și strsată care, de cele mai multe ori, se ,,aprinde” repede. Când vine vorba despre joburi, ceea ce ți se va potrivi întotdeauna, ca o mănușă, vor fi posturile de manageri care să-ți permită să te afirmi și să conduci. Însă poți miza și pe o carieră de designer, jurnalist sau bucătar.

  • Flegmaticii -
    Dacă ești flegmatică, fără îndoială, ești genul care lasă pe mâine ceea ce poate să facă azi. Ești lentă în acțiuni, calmă și liniștită, ceea ce înseamnă că posturile de lider nu ți se potrivesc deloc. Însă, cu siguranță, un job ca psiholog sau medic terapeut te vor face să mergi la birou de fiecare dată cu drag.

  • Melancolicii - Ești sensibilă și renumită pentru faptul că lăcrimezi la toate filmele cu final trist. Ești fricoasă și ușor timidă, expusă în fața depresiilor de orice fel. Pentru tine, o carieră în domeniul artistic ți s-ar potrivi ca o mănușă. Fie că alegi să compui sau să pictezi, cu siguranță vei face performanță.


           Așadar, acum că ai descoperit o serie de sugestii cel puțin interesante pentru tine, depune-ți CV-ul și începe cu dreptul o nouă viață!

Niciun comentariu: