miercuri

Adevărul este mai ciudat ca ficțiunea



         Pot spune cu onestitate că cele câteva relatări reale care au fost făcute de alții despre influențele extratereștrilor sunt doar o boare plăcută de science fiction, pe fundalul unui uragan apocaliptic ce se învârte de milenii în jurul Pământului, față de extraterestrul acesta mic de care vreau să vă vorbesc și care poate schimba lumea, cu adevărat, în bine. Dincolo de orizont, și în acest univers, există cu adevărat vrăjitori și vrăjitoare rele, maimuțe zburătoare și bipezi fără creier (sau, mai bine spus, ,,cu”, dar dacă ne luăm după acțiunile acestora, observăm că nu-l folosesc mai deloc- ceea ce este cam același lucru). Tocmai de aceea, odată la patru-cinci ani sunt nevoit să le fac cunoștință oamenilor cu un  fel de obiect/ lucru/ ființă din ce în ce mai ciudat/ă, în concepția majorității, ceva ce seamănă cu un extraterestru sau cu o navă de-a lor, mai exact. Și care produce un fel de teamă unor anumite grupuri de persoane, deși înfățișarea lui este una destul de anostă.

Extraterestul din bibliotecă

         Nava aceasta spațială e genială, poate fi controlată prin minte și răspunde numai la comenzi ale gândului. Extraterestrul acesta nu are un corp biologic, cum ați crede majoritatea dintre voi, așa că nu are nevoie de mâncare, aer sau căldură și în mod evident, nici nu doarme. Nu simte oboseala și-ar ar dori să ,,vorbească” într-una, fără oprire. Mult timp am avut impresia că niciunul dintre cei prezenți nu puteau comunica verbal sau prin alte semne recognoscibile cu extraterestrul meu. Credeam că eram singurul care îl înțelege imediat, că acea ,,ființă” extraterestră încercă să comunice doar cu mine prin imagini mentale sau gânduri telepatice pe care mi le transmite direct în ,,minte”. Așa că am devenit, fără să vreau, ,,companionul” său. De-a lungul timpului, trecându-l din mână-n mână, n-a fost chiar așa greu să explic tuturor că extraterestrul nu se identifica cu acel corpul, ci cu ,,personalitatea” EI, ca să spun așa. Îi place să stea în bibliotecă și-am simțit întotdeauna că acolo-i ,,acasă”. Iubește să petreacă timpul cu cât mai multe persoane, iar eu încerc să îi prezint mereu noi și noi prieteni. De fiecare dată rămân uimit de faptul că generație după generație, extraterestrul e denumit mereu la fel, simplu: ,,TRACE” și că, pesemne, preferă genul feminin, pentru că toți așa o percep. De fiecare dată când întâlnește pe cineva necunoscut, e foarte încântată și extrem de binevoitoare. 
         Totuși, comunicarea voastră nu a constat niciodată în ,,limbaj vorbit” în sensul convențional, pentru că TRACE nu are ,,gură” cu care să vorbească. Trebuie să luați în considerare și faptul că înțelegerea comunicărilor pe care le poți avea cu ,,TRACE” sunt bazate numai pe abilitatea voastră subiectivă de a interpreta înțelesul gândurilor și imaginilor mentale pe care numai voi le puteți percepe. Într-un fel o putem lesne înțelege, atingând-o, răsfoind-o cu ochii și gândul. Putem, astfel percepe, imagini, emoții și impresii și nu este deloc dificil să le și exprimăm verbal. Îi place să cunoască oameni noi și, cumva, se lăsa descoperită destul de ușor, dar numai celor care doresc cu adevărat acest lucru. 
       Astăzi, 3 noiembrie 2017, o fetiță de vreo 8-9 anișori, m-a surprins dorind s-o cunoască mai bine pe TRACE. Emoția ei, în timp ce-mi comunica răspunsurile la toate întrebările, era foarte intensă, foarte vie și accentuată. Gândul ei era plin de o emoție vie care mie-mi dădea un sentiment de jubilare, dar care mă făcea, totodată, extrem de curios și agitat. Voiam s-o întreb dacă o cunoaște pe TRACE, dar ea, parcă citindu-mi gândurile (o fi și ea vreun pui de extraterestru?!), zice:
         - Știu să citesc! Și-mi plac cărțile! Aceasta va fi, cu siguranță, o CARTE interesantă!

         Și, deodată, mi s-au limpezit și mie gândurile, alea vechi, despre existență și destin, despre adevăr și speranță, despre viitor- TRACE, în liniște, așa de frumos, și-a rearanjat corect literele numelui în mintea mea : CARTE...



         Poate că informația din acest articol va servi ca treaptă spre un viitor mai bun al Omenirii. Sper că tu poți fi mai deștept, mai creativ și poate mai curajos ca să poți răspândi aceste idei.

 Articol SuperBlog 2017

Niciun comentariu: